Ohita navigaatio

17.12.2015

Mental Health Art Week lyhytelokuvakilpailu 2016, lähetä elokuva viim. 7.4.

Elokuvaharrastaja, kutsumme sinut mukaan osallistumaan nuorten mielen hyvinvoinnin edistämiseen. MHAW 2016 lyhytelokuvakilpailun tavoitteena on teemaan liittyvän keskustelun herättäminen ja nuorten mielen hyvinvointiin vaikuttavien tekijöiden esiin tuominen.

Valitut elokuvat esitetään näytöksessä MHAW-viikolla Helsingissä.

Teemat

Odotamme, että nuorten mielen hyvinvointia kuvaava lyhytelokuvasi käsittelee jotakin tai joitakin seuraavista teemoista:

  • Mitä on mielen hyvinvointi? Mikä edistää sitä? Mitä tämä tarkoittaa nuorten näkökulmasta?
  • Miten yksilöllisiä ja/tai yhteisöllisiä voimavaroja voidaan vahvistaa?
  • Miten ihmiset ja/tai yhteisöt pääsevät vaikeuksista yli?
  • Mikä luo toivoa?


Otamme huomioon kaikkien lajityyppien lyhytelokuvat sekä filmatut teatteriproduktiot.

Palkinnot

Lyhytelokuvakilpailun voittajalle annetaan taiteellisena tunnustuksena 500€ palkinto. Lisäksi kaikki sijoittuneet saavat kunniakirjat MHAW-viikolla järjestettävässä palkintonäytöksessä Helsingissä. Parhaiten sijoittuneet elokuvat tullaan esittämään eri yhteyksissä Suomen Mielenterveysseuran toimesta.

Lähetä elokuvasi mukaan

Lähetä elokuvasi Suomen Mielenterveysseuraan viimeistään 7.4.2016. Katso tarkemmat osallistumisohjeet: mielenterveysseura.fi


Mental Health Art Week

Mental Health Art Week -kulttuuriviikon 2016 eli MHAWin teemana on nuorten mielen hyvinvoinnin edistäminen. Taide- ja kulttuuritapahtumien viikko järjestetään ensi keväänä kolmatta kertaa ja mukana järjestämässä on yli 35 paikallista mielenterveysseuraa yhteistyökumppaneineen ympäri Suomen. Tapahtumaviikko tuo esiin monimuotoisen kulttuurin, taiteen ja yhteisöllisyyden merkitystä mielen hyvinvoinnille. Tarkoitus on myös alentaa kynnystä mielen hyvinvointia edistävälle keskustelulle sekä yksilön että yhteiskunnan tasolla.

 
Siirry sivun alkuun