Ohita navigaatio

18.12.2015

Soveltavan taiteen tulevaisuus -tapahtuma 22.-23.1.2016, Helsinki

Tervetuloa mukaan keskustelemaan, osallistumaan ja kohtaamaan soveltavaa taidetta!

Paikka: Hämeentie 161, Metropolia AMK, Helsinki

Pro Soveltavan taiteen tila ry:n järjestämä tapahtuma kokoaa yhteen soveltavan taiteen toimijat ja aiheen rajapinnassa olevat tekijät, jotka ovat kiinnostuneita taiteesta sen perinteisen kontekstin ulkopuolella.

Ohjelma

Tapahtumassa lähestytään aihetta monesta suunnasta keskustelujen, luentojen ja työpajojen kautta. Keskustelujen aiheina on mm. soveltavan taidealan koulutus, sekä taiteen välineellistämiseen liittyvä arvokysymys: Onko taiteen soveltaminen uhka vai mahdollisuus? Työpajoissa lähestytään taidetta osana työelämän kehittämistä ja osana sote-alaa.

Tapahtumassa on mukana soveltavan taidealan aktivisteja, mm. kuvataiteilija Elina Aho, taiteen ja hyvinvoinnin läänintaiteilija Arttu Haapalainen, KT Satu-Mari Jansson, teatteriohjaaja Otso Kautto, TeT Jussi Lehtonen, dramaturgi Marja Louhija, näyttelijä Helena Ryti, teatteripedagogi Annukka Valo sekä toimijoita Hyvinvoinnin välitystoimisto-, MiMi- ja ArtsEqual -hankkeista.

Tapahtuman ohjelma päivittyy Prostt ry:n nettisivuilla osoitteessa www.prostt.fi sekä Facebook-tapahtumassa Soveltavan taiteen tulevaisuus.

Ilmoittautuminen

Soveltavan taiteen tulevaisuus -tapahtumaan voi ilmoittautua tästä linkistä. Tapahtuman ohjelma on maksuton, mutta osa työpajoista on maksullisia.

Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Tapahtuman yhteistyökumppanina toimii Metropolia AMK:n esittävän taiteen koulutusohjelma ja tapahtumaa tukee Taiteen edistämiskeskus.

Vuonna 2013 perustetun Pro Soveltavan taiteen tila ry:n tarkoituksena on koota taidetta soveltavia toimijoita kaikilta yhteiskunnan eri osa-alueilta ja vahvistaa soveltavan taiteen toteutumisedellytyksiä. Yhdistyksellä on 122 jäsentä. Lisätietoja tapahtumasta ja yhdistyksen toiminnasta info(at)prostt.fi

 
Siirry sivun alkuun