Ohita navigaatio

16.12.2015

Miten voit Pohjola? – Kestävyyttä hyvinvoinnista, kulttuurista ja tasa-arvosta –konferenssi

Aika: 27.-28.1.2016
Paikka: Radisson Blu Marina Palace Hotelli, Turku

Tervetuloa konferenssiin ”Miten voit Pohjola? – Kestävyyttä hyvinvoinnista, kulttuurista ja tasa-arvosta” Turussa 27.- 28. tammikuuta 2016.

Tilaisuus on avoin kaikille.

Ohjelma

Konferenssin painopistealueita ovat innovatiiviset aloitteet ja pohjoismainen yhteistyö eri sektoreiden välillä. Konferenssin avaa pohjoismainen yhteistyöministeri Anne Berner. Luvassa on kaksi päivää ajatuksia herättäviä pohjoismaisia työpajoja, kiehtovaa paikallista kulttuuritarjontaa ja pohjoismainen nuorisokahvila. Konferenssin aikana järjestetään hotellin toisessa kerroksessa tapahtumatori, jonka tavoitteena on esitellä konferenssin teemojen parissa työskenteleviä pohjoismaisia ja suomalaisia laitoksia, järjestöjä ja muita instansseja. Tilaan mahtuu maks. 50 näytteilleasettajaa.

Varsinainen kutsu, ohjelma ja majoitusedut löytyvät osoitteesta stm.fi

Kielet

Konferenssin kielinä käytetään suomea ja skandinaavisia kieliä, ja konferenssissa on tulkkaus edellä mainittujen kielten välillä.


Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu konferenssiin Webropolin kautta viimeistään 31.12.2015.


Hyvinvoivien ihmisten innovatiivinen ja avoin Pohjola 2020 – Mahdollisuuksien tasa-arvoa hyvinvoinnista, kulttuurista, koulutuksesta ja työstä

Konferenssi on lähtölaukaus pohjoismaiselle prioriteettihankkeelle Hyvinvoivien ihmisten innovatiivinen ja avoin Pohjola 2020 – Mahdollisuuksien tasa-arvoa hyvinvoinnista, kulttuurista, koulutuksesta ja työstä.

Tapahtuma on osa Suomen puheenjohtajuuskautta Pohjoismaiden ministerineuvostossa 2016.
Voit myös seurata meitä sosiaalisessa mediassa #norden 2016.

”Hyvinvoivien ihmisten innovatiivinen ja avoin Pohjola 2020” - hanke toteutetaan yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön ja opetus- ja kulttuuriministeriön kanssa.

Lisätietoja

  • Toiminnanjohtaja Johanna Reiman, Baltic Region Healthy Cities Association, johanna.reiman(a)marebalticum.org, p. +358 50 577 4803
  • Tiedottaja Anne-Sofie Pesola, sosiaali- ja terveysministeriö, anne-sofie.pesola(a)stm.fi, p. +358 50 383 0825
 
Siirry sivun alkuun