Ohita navigaatio

20.11.2015

Feministinen foorumi 21.11. Helsingissä

Paikka: Helsingin Arbis, Dagmarinkatu 3, Helsinki

Feministinen foorumi, FemF on täällä taas! Lauantaina 21. marraskuuta Helsingin ruotsinkielinen työväenopisto Arbis täyttyy feministisestä keskustelusta, työpajoista, esityksistä ja kohtaamisista. Tänä vuonna FemFin toimijoiden määrä on kasvanut entisestään. Nyt jos koskaan tarvitaan feminismiä!

Teema

Vuoden 2015 FemFin teemana on risteymät. Intersektionaalisuus on näkökulma, joka keskittyy ihmisten monimuotoisiin ja muuttuviin identiteetteihin ja kokemuksiin.


Foorumi on esteetön, maksuton, monikielinen ja avoin kaikille. Tervetuloa!

Ohjelma

FemFin ohjelman löydät täältä: femf.net/ohjelma

Queer-feministinen juhlavuosi? Suomi 100 -keskustelutyöpaja

Foorumin ohjelmaan kuuluu mm. Queer-feministinen juhlavuosi? Suomi 100 -keskustelutyöpaja klo 15:15–16:30. Seta ja Kulttuuria kaikille -palvelu toteuttavat yhdessä Suomi 100 - Sateenkaaren väreissä - hankkeen osana juhlavuoden virallista ohjelmaa. Hankkeen tarkoitus on tuoda esiin hlbtiq-taidetta ja kulttuuria. Keskustelemme FemF:n työpajassa yleisön ja kommentoijien kanssa juhlavuoden ohjelmasta. Millainen sen pitäisi olla? Miten vältetään pönötys? Mikä on tärkeää? Miten moninaisuus ja queer toteutuvat? Keskustelun alussa kommenttipuheenvuoron esittävät Naisasialiitto Unionin pääsihteeri Milla Pyykkönen ja sarjakuvataiteilija Johanna Rojola. Keskustelua vetää Setan varapuheenjohtaja, kuvataiteilija Katriina Rosavaara.

 
Siirry sivun alkuun