Ohita navigaatio

19.11.2015

Kohtaamispaikka Keppulin avoimet ovet 25.11. sekä näyttely Helsingissä

Joulupuoti ja Autismisäätiön kuvataideryhmien näyttely ”Tavallisia ihmisiä”
25.11. – 21.12.2015

Avoinna Ma, ti, to, pe 10-16 ja ke 10-17
12.12. – 20.12. myös viikonloppuisin la-su 10-16

Avoimet ovet 25.11.

Lämpimästi tervetuloa Keppulin avoimiin oviin keskiviikkona 25.11. klo 10-16 ja avajaisten iltatilaisuuteen klo 17-19, Käpyläntie 11.

Mikä on Kohtaamispaikka Keppuli?

Kohtaamispaikka Keppuli on Autismisäätiön galleria, taidekäsitöiden myymälä ja paikka arjen kokemuksille, hyville hetkille sekä pienille tapahtumille. Keppuli avataan Käpylän vanhan kukkakioskin ja Koskelan sairaalan entisen valvomon tiloihin hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Keppuli on kutsuva paikka jonne on helppo tulla ostoksille, näyttelyyn tai osallistumaan tapahtumiin.  Ohjelmasta löytyy kuukausittain vaihtuvien taidenäyttelyiden lisäksi, runoiltoja, musiikkiesityksiä, pop up -taidetapahtumia ja erilaisia kulttuuri- ja taidepajoja. Keppuli osallistuu Käpylän tapahtumiin ja siellä järjestetään vertaistapaamisia autismin kirjon henkilöille. Tunnelmallinen joulupuoti on avoinna koko joulukuun. Keppulin avajaisnäyttely on kokoelmanäyttely Autismisäätiön kuvataideryhmissä tehdystä teoksista vuosien varrelta.

Autismisäätiö

Autismisäätiö on yleishyödyllinen, voittoa tavoittelematon autisminkirjon aikuisia ja nuoria palveleva organisaatio. Käpylän toimintakeskus on sijainnut Käpyläntie 10:ssä jo vuodesta 2000. Kohtaamispaikka Keppulin avaamisen myötä meillä on mahdollisuus luoda toiminnastamme entistä avoimempaa ja näkyvämpää. Tuomme esille autisminkirjon henkilöiden työtä, taidetta ja vahvuuksia, lisäten näin autismitietoutta ja ymmärrystä yhteiskunnassa. Haluamme olla rikastuttamassa jo entisestään aktiivista kaupunkikulttuuria Käpylän ja Koskelan alueella, tulla ympäristölleen ja sen asukkaille tutuksi ja olla alueensa ylpeyden aihe.

Mitä tarkoittaa Keppuli?

Keppuli-sana on Autismisäätiön taiteilijan, Hannan, oma sana. Hanna on työskennellyt ja tehnyt taidetta Autismisäätiöllä sen perustamisesta saakka. Keppuliksi Hanna kutsuu useimmiten muoviesinettä, jota naputtamalla tulee hauska ääni ja jonka kädessä pitämisestä tulee hyvä olo.

Lisätietoja

Tule ja viihdy kanssamme Keppulissa!
Annamme mielellämme lisätietoja:  susanna.salonen(a)autismisaatio.fi, 050-4078915

 
Siirry sivun alkuun