Ohita navigaatio

17.11.2015

Teoshaku INTERKULTfest 2016 ohjelmistoon

Hae mukaan 31.12.2015 mennessä!

Interkulttuurisuutta käsittelevä esittävän taiteen festivaali INTERKULTfest järjestetään vuonna 2016 yhteistyössä Stoan ja Vuotalon kulttuurikeskusten kanssa 21.–24.9.2016. Vuoden 2016 festivaali on kansainvälinen, mikä tarkoittaa, että kotimaisten esitysten lisäksi festivaaliohjelmistossa nähdään ulkomaisia vieraita. Teoshaulla etsitään valmiita esityksiä, jotka käsittelevät festivaalin tematiikkaa, interkulttuurisuutta ja monikulttuurisuutta tuoreesta näkökulmasta rohkeasti pelkäämättä ottaa kantaa. Arvostamme nuoria puhuttelevia ilmaisumuotoja ja urbaanisuutta. Festivaalin pääkohderyhmää ovat nuoret ja nuoret aikuiset, mutta etsimme esitystä myös INTERKULTkids –konseptin alle. Lapsille suunnattu esitys tulisi olla suunnattu n. 5-8 -vuotiaille.

Millaisia esityksiä etsitään?

Etsimme ensisijaisesti ammattilaisryhmien esittämiä esityksiä, mutta harkitsemme myös esityksiä, joiden taustalla on ammattiorganisaatio, mutta jonka esiintyjät eivät ole ammattitaiteilijoita. Esityksen tulisi olla kestoltaan alle kaksituntinen ja lavastukseltaan kevyt tiiviin festivaaliaikataulun vuoksi. Taidemuodoltaan esitys voi olla tanssia, teatteria, sirkusta, performanssitaidetta, spoken wordia tai muuta esittäväksi taiteeksi luokiteltavaa.
 

Hakuohje

Vapaamuotoinen teosehdotus lähetetään 31.12.2015 mennessä osoitteeseen festival(at)kassandra.fi otsikolla INTERKULTfest 2016 -teoshaku. Valinnasta tiedotetaan henkilökohtaisesti hakijoille 30.4.2016 mennessä.
 

Lisätietoa

kassandra.fi/interkultfest

 
Siirry sivun alkuun