Ohita navigaatio

17.11.2015

Kymmenennen KynnysKINON teemana Iran – elokuvatapahtuma Helsingissä 26.-29.11.

KynnysKINO -elokuvatapahtuma on ennakoimattomien ja vaihtoehtoisten näkökulmien foorumi, joka tuo esille ihmismielen ja ruumiin laajoja ja yllätyksellisiä ulottuvuuksia.

KynnysKINO järjestetään jo kymmenettä kertaa 26.–29.11.! Teemanamme on Iran, yksi kulttuurisesti pitkäikäisimpiä sekä elokuvallisesti mielenkiintoisimpia ja ristiriitaisimpia maita.

Poimintoja ohjelmistosta

Vieraaksemme saapuu iranilainen tutkija Parisa Eftekhar, jonka kanssa keskustellaan iranilaisesta elokuvasta ja vammaisuudesta. Hänen kanssaan katsotaan Rasoul Mollagholipourin ohjaus ja yksi maansa kaikkien aikojen menestyneimmistä elokuvista M for Mother (Mim Mesle Madar, 2006). Sen pääosassa on tunnettu iranilainen näyttelijätär Golshifteh Farahani. Lisäksi esitämme  Soheil Moghimin lyhytfilmin Dear Mr. President (2005), joka on valmistettu Baavar-vammaisjärjestön tuella.

Paikka

Uutena yhteistyökumppaninamme on teatteri Kino Sheryl Helsingin Arabianrannassa (os. Hämeentie 135, 00560 Helsinki). Lisäksi järjestämme tänä vuonna näytöksiä myös Helsingin Kynnyksen Pantterisalissa (os. Siltasaarenkatu 4, 5krs., 00530 Helsinki).

KynnysKINO

Ensimmäinen, vuonna 1997 järjestetty KynnysKINO käsitteli ihmiskuvan täydellisyyden ja epätäydellisyyden erilaisia puolia. Sen jälkeen olemme iskeytyneet sekä hulluuden että intohimon pyörteisiin. KynnysKINO -elokuvatapahtumien pääjärjestäjä on Kynnys ry, vammaisten ihmisten perus- ja ihmisoikeusjärjestö.
 

Vapaa pääsy

Kaikkiin esityksiin on vapaa pääsy! Tervetuloa!
 

Lisätietoa, näytösajat ja tiedustelut:

HUOM. Ohjelma päivitetään sivuille mahdollisimman pian.
 
www.kynnyskino.info
 
Kynnys ry / KynnysKINO
Ismo Helen
Siltasaarenkatu 4, 5.krs
00530 Helsinki
 
Puhelin: (09) 6850 1132
Sähköposti: ismo.helen(a)kynnys.fi

 
Siirry sivun alkuun