Ohita navigaatio

6.11.2015

DanceAbilityn sunnuntaitunnit sekä lasten tanssitunnit 7.11. ja 21.11. Helsingissä

DanceAbility-metodi antaa mahdollisuuden jokaiselle luoda, tutkia ja improvisoida hauskojen liikkeellisten harjoitusten parissa.

Lasten tanssitunnit


Tunnit ovat avoimia kaikenikäisille lapsille, sisaruksille ja heidän aikuisilleen. Aika ja paikka: lauantaina 7.11 ja 21.11 kello 16-17, Kaapelitehdas, Zodiak, studio B2, Helsinki. (Esteetön kulku on B-portaan viereisellä tavarahissillä.) Hinta: 3€. Ohjaajat: DanceAbility-opettajat Jonna Lehto ja Emmi Vainio.

Uudet DA-opettajat vetävät sunnuntaitunteja


Kesällä DAFin järjestämässä DanceAbility-opettajakoulutuksessa valmistui 14 uutta Suomessa asuvaa DA-opettajaa,  jotka ovat toimineet myös vierailevina opettajina sunnuntaitunneilla. Tule sinäkin tanssimaan Pia Lindyn (1.11) ja Vera Lapitskayan (29.11) johdolla! Sunnuntait 8.11, 21.11 ja 6.12 Sally Davison opettaa. (HUOM! 15.11 EI OLE TUNTIA.) Paikka on tuttu Zodiakin harjoitussali B2 (!3.12 sali C4) Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1, Helsinki). Lue lisää DA-tunneista DanceAbilityn kotisivuilta.

Jattle Bam

Syyskauden päättää 13.12. JATTLE BAM, jossa joukkueet kisaavat toisiaan vastaan annetuissa improvisaatiotehtävissä. Yleisö äänestää voittajan. Tule ja tuo oma joukkueesi tai kokoa se paikan päällä! Olet tervetullut myös kannustamaan omaa tai naapurin joukkuetta! Tässä kisassa jokainen on Talentti! Kisa päättyy yhteisiin pikkujoulujameihin.
Lisätiedot ja joukkueiden ilmoittautumiset daf(a)danceabilityfinland.com.

 
Siirry sivun alkuun