Ohita navigaatio

5.11.2015

Voices of Culture: osallistu vuoropuheluun Euroopan komission ja kulttuurisektorin välillä

Neljännen teeman kokous on maaliskuussa ja teemana interkulttuurinen dialogi, hakuaika päättyy 4.12.  Lisäksi voit ehdottaa omaa teemaasi viimeistään 18.11.2015.

Euroopan komissio on tänä vuonna aloittanut ns. strukturoidun vuoropuhelun -toimintamallin, jossa kulttuurin eri alojen toimijoita kutsutaan vuoropuheluun komission kanssa.

Vuoropuhelussa keskitytään viiteen teemaan

1. Audience Development via Digital Means
2. Participatory Govenrance of Cultural Heritage
3. Developing entrepreneurial & innovation potential of CCS
4. Intercultural Dialogue: culture in shared public spaces
5. Open theme

Mistä on kyse?

Käytännössä vuoropuhelu tarkoittaa sitä, että tapahtumaan mukaan hakeneet ja hyväksytyt kulttuurialan toimijat (= voices of culture) ovat tavanneet toisensa ns. ´brainstorming´ sessiossa, jonka tuloksena on ollut komission ja OMC-ryhmän käyttöön tuotettu ns. ´brainstorming report´. Raportiin kootaan keskustelun tulos ja kentän näkemys kustakin teemasta. Lisäksi prosessiin kuuluu Voices of Culture -ryhmän tapaaminen komission edustajien kanssa Brysselissä.

Hae mukaan 4. teemaan

Kulttuurialan toimijoilla on vielä mahdollisuus hakea osallistujaksi Teeman 4. Intercultural Dialogue: culture in shared public spaces ´brainstorming´ sessioon, joka järjestetään 17.-18.3.2016  (hakuaika päättyy 4.12.).

Ehdota teemaa

Lisäksi on mahdollisuus ehdottaa viidettä, avointa teemaa 18.11. mennessä. Teemojen 1.-3. raportit on julkaistu tai tullaan julkaisemaan Voices of Culture -verkkosivuilla.

Lisätietoja

Voice of Culture verkkosivut
Lisätietoja OMC-työskentelystä (ec.europa.eu)

 
Siirry sivun alkuun