Ohita navigaatio

30.10.2015

Merkitse kalenteriisi! Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumi: Saavutettavuus 3.0

Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumi: Saavutettavuus 3.0 järjestetään 2.-4.11.2016. Seminaariosuus järjestetään Mediakeskus Lumessa, Helsingissä 3.11. Foorumin ohjelmaan kuuluvat 2.11. järjestettävät ennakkotyöpajat ja tutustumiskäynnit eri organisaatioihin 4.11.

Teemat

Foorumin teemana ovat uudet luovat teknologiat taide- ja kulttuurikentällä sekä niiden mahdollisuudet edistää saavutettavuutta ja yhdenvertaisuutta.

Kenelle?

Foorumi on tarkoitettu taide- ja kulttuurialan toimijoille, teknologian ja saavutettavuuden asiantuntijoille sekä kulttuurin käyttäjille ja muille kiinnostuneille.

Ohjelma

Ohjelmasisältöjä haetaan osittain avoimella haulla, josta tiedotamme marraskuussa lisää.

Alustava ohjelma julkaistaan viimeistään toukokuussa 2016.

Kieli

Foorumin kielinä käytetään todennäköisesti suomea, ruotsia, englantia ja suomalaista viittomakieltä.

Järjestäjät

Kulttuurin yhdenvertaisuus: Saavutettavuus 3.0 -foorumin järjestää Kulttuuria kaikille -palvelu yhteistyössä Aalto-yliopiston (Media Factory), Helsingin Seniorisäätiön, Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n, SAMS:in (Samarbetsförbundet kring funktionshinder rf), Suomen elokuvasäätiön, Tanssin talo ry:n ja Tiedekeskus Heurekan kanssa.

Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumi

Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumi järjestetään ensimmäistä kertaa, ja Kulttuuria kaikille -palvelun tarkoituksena on jatkaa foorumin järjestämistä joka toinen vuosi vaihtuvilla teemoilla.

Lisätietoja

Outi Salonlahti
suunnittelija
Email: outi.salonlahti(a)cultureforall.fi
puh. + 358 40 963 9908
Kulttuuria kaikille -palvelu / Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry

Kulttuuria kaikille -palvelu

Kulttuuria kaikille -palvelu edistää osallistumiselle avoimia ja monenlaisia yleisöjä huomioivia kulttuuripalveluja. Palvelua ylläpitää Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. www.kulttuuriakaikille.fi

 
Siirry sivun alkuun