Ohita navigaatio

26.10.2015

Tuoksuton viikko 26.10. - 1.11.2015

Allergia- ja Astmaliitto järjestää Tuoksuton viikko -kampanjan 26.10. – 1.11. yhdessä pohjoismaisten sisarjärjestöjensä kanssa. Huomioi tuoksuyliherkät - osallistu Tuoksuttomaan viikkoon!

Tuoksuyliherkkyys on yksi voimakkaimmin yleistyviä herkkyyksiä Pohjoismaissa. Tuoksuyliherkkä saa oireita mitä moninaisimmista tuoksuista ja hajuista. Hyväksi tarkoitettu tuoksu voi aiheuttaa toiselle pahoinvointia, päänsärkyä tai muita oireita. Oireet voivat olla vaikeita ja johtaa jopa sosiaaliseen eristäytymiseen. Oireet ovat todellisia, eikä niitä pidä vähätellä.

Huomioi tuoksuyliherkät – ilmoita yhteisönne maksutta mukaan kampanjan tukijaksi


Haastamme yhteisönne mukaan huomioimaan tuoksuyliherkät tiloissanne ja palveluissanne. Osallistuminen on vaivatonta. Täytä osallistumislomake ja jaa viestiä kampanjasta eteenpäin. Tulemalla mukaan osoitatte yhteisönne huomioivan tuoksuyliherkät, edistätte työturvallisuutta yhteisössänne ja lisäätte asiakkaiden viihtyisyyttä. Tehdään yhdessä arjen ympäristöstämme siedettävämpi, käytetään miedompia hajuvesiä, siirretään tupakkapisteet pois kulkuovien viereltä ja tarkastetaan kemikaalikuorma-altistustamme, voisiko osa tuotteista olla hajusteettomia?

Osallistu näin

1) Ilmoita yhteisösi mukaan tuoksutonviikko.fi -sivuilla ja nimenne tulee esiin osallistujalistalle, jotka huomioivat tuoksuyliherkkyyden tiloissaan
2) Tilaa maksuttomia Tuoksutko liikaa? -julisteita yhteisönne wc-tiloihin, aulatiloihin tms. hienovaraisesti muistuttamaan tuoksujen aiheuttamista oireista ja suosimaan mietojen tuoksujen käyttöä. Tilaa juliste (koot A5 ja A4) tai lataa juliste sivuiltamme.
3) Auta kampanjaviestiä leviämään, jaa linkkiä ja tietoa somessa. Kampanjan hästägit: #tuoksuyliherkkyys  #tuoksuton #tuoksutonviikko #tuoksutkoliikaa
4) Kerro halutessasi, miten Tuoksuton viikko otettiin vastaan yhteisössänne:  tiedotus@allergia.fi

Tuoksuton viikko Allergia- ja Astmaliiton sivuilla

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin