Ohita navigaatio

28.10.2015

Teatteri Totin Pieni Tulitikkutyttö, ensi-ilta 25.11. Helsingissä

Salla Lähteenmäki on tehnyt käsikirjoituksen H.C. Andersenin kuuluisaan joulusatuun perustuvalle Pieni Tulitikkutyttö -näytelmälle. Viittomakielisen näytelmän ohjaa ja dramatisoi käsikirjoituksen pohjalta ohjaaja Eero Enqvist.

Hän myös vastaa näytelmän visuaalisesta ilmeestä yhdessä puvustaja Irma Laakkosen kanssa. Näytelmä toteutetaan kahdella näyttelijällä, rooleissa ovat näyttelijät Aino Hakala ja Pirkko Johansson. Pieni Tulitikkutyttö sopii lapsiperheille, sekä myös varttuneemmalle yleisölle.

Pieni Tulitikkutyttö –näytelmän esitykset alkavat marraskuussa 2015. Esityksiä myydään kiertueena eri paikkakunnille ja myös Teatteri Totin omiin tiloihin, sekä paikallisiin kuurojen yhdistyksiin.  Näytelmän voi myös tilata esiintymään tilaajan omiin tiloihin.

Ensi-ilta

Ensi-ilta 25.11.2015 klo 18.00
Paikka: Teatteri Totti, Mannerheimintie 73 C 00270 Helsinki.

Lisätietoja

Lisätietoja antavat tuottaja Leila Reinikka, puh 05058161170, leila.reinikka(a)teatteritotti.fi

tai teatterinjohtaja Marita S. Barber, marita.barber(a)teatteritotti.fi

Teatteri Totti

Teatteri Totti on Suomen ainoa viittomakielinen ammattiteatteri.  Sillä on ohjelmistossa, joka vuosi yksi-kaksi teatterin omaa viittomakielistä produktiota. Teatteri Totti tuottaa esityksiä monille eri ikäryhmille, aina lapsista aikuisiin ja vanhempaan ikäpolveen asti.

 
Siirry sivun alkuun