Ohita navigaatio

9.10.2015

Kansainvälinen tyttöjen päivän tapahtuma 11.10. Vantaalla

Vantaan kulttuuripalvelut järjestää yhteistyössä nuorisopalveluiden ja eri yhdistysten kanssa Kansainvälisen tyttöjen päivän – tapahtuman su 11.10. klo 16–20 Kulttuurikeskus Vernissassa (Tikkurilantie 36).

Tapahtuma on suunnattu nuorille tytöille, koska päivän tarkoitus on juhlistaa kansainvälisesti tyttöjen oikeuksia ja mahdollisuuksia toteuttaa unelmiaan. Tapahtuman ohjelmassa ovat mukana Suomen UN Women Vantaan paikallistoimikunta, Nicehearts, Planin Wings to flight kampanja, Sirkus Magenta ja Girls Rock Finland.

Ohjelma

Tapahtuma on suunniteltu yhteistyössä nuorten kanssa, ja he myös juontavat tapahtuman sekä esiintyvät ohjelmassa. Osallistujat saavat kokeilla eri toiminnallisissa työpajoissa muun muassa sirkusvälineitä, raakasuklaantekoa, laulamista, tanssimista, kauneudenhoitoa ja jopa DJ:nä toimimista. Animaatioasemalla voi nähdä vantaalaisten nuorten käsikirjoittamia elokuvia ja kirjatrailereita. Lastenoikeusjärjestö Plan tuo ohjelmaan osallistavan globaalikasvatuksen työpajan, jossa perehdytään tyttöjen elämään eri puolilla maailmaa. Kahviossa voi runoilla yhdessä runoilija Sanni Purhosen kanssa tai keskustella Girls cornerissa unelmistaan. Tapahtuma päättyy DJ MAIZELIN vetämään diskoon.

Tapahtuma on maksuton ja suunnattu nuorille tytöille.
Vernissan kahvio palvelee tapahtuman ajan.

Lisätietoja

Hanna Nyman, kulttuurituottaja: 040 843 6665, hanna.nyman(a)vantaa.fi
Facebook-tapahtuma Tyttöjen päivästä

 
Siirry sivun alkuun