Ohita navigaatio

7.10.2015

Pyhän päivästä arkipäivään! -seminaari 14.-15.10. Helsingissä

Kun Helsinkiin tulee koko ajan lisää väkeä ulkomailta, kohtaamme yhä enemmän erilaisia käsityksiä elämästä ja meille tärkeistä asioista. Siksi tämä seminaari.

14.10. klo 9.30-16 & 15.10. klo 9.30-15
Caisan Sali, Mikonkatu 17 C / Vuorikatu 14, Helsinki
Vapaa pääsy
Järjestäjät: Kulttuurit kohtaavat ry ja Kulttuurikeskus Caisa

Tulevaisuuden äänet puhujina

Tässä puhuvat tulevaisuuden äänet: esikoululaiset, yläasteikäiset sekä nuoret aikuiset. He kertovat omista kokemuksistaan ja näkemyksistään. Tuomme samaan pöytään myös eri uskontokuntien edustajia, tutkijoita ja aktivisteja. Mietimme, mikä on pyhää eri taustaisille helsinkiläisille. Mitä me epäilemme toisessa, erilaisessa ihmisessä, kulttuurissa, uskonnossa? Ja miksi? Täytyykö näin olla?

Kahden päivän keskusteluissa haluamme rakentaa avoimempaa kaupunkia, jossa on tilaa kaikenlaisille ihmisille ja ajatuksille. Voit tulla molempina päivinä tai vain toisena, miten Sinulle sopii, tärkeää että tulet!

Ensimmäisenä päivänä keskiviikkona 14.10. kuullaan esikoululaisia ja yläastelaisia, ja keskustellaan eri uskontojen edustajien kanssa.
Seuraavana päivänä 15.10. torstaina vuorossa ovat nuoret aikuiset, iltapäivällä tutkijat ja asiantuntijat.

HUPS-klubi

Saman päivän iltana 15.10. HUPS!-klubilla aihepiiriin syvennytään talk shown muodossa; pöydän ääressä on erilaisia ihmisiä. Aiheena on Pyhän päivästä arkipäivään – ja erilaisten ihmisten Suomi. Keskustelijoina imaami Ali Asseffa, Kristillisdemokraattisen puolueen pj Sari Essayah ja Kallion seurakunnan pastori Marjaana Toiviainen.
 
Seminarin moderaattorina on toimittaja-tuottaja Petr Potchintchikov.

Katso koko ohjelma Caisan verkkosivuilta.

 
Siirry sivun alkuun