Ohita navigaatio

5.10.2015

Valtakunnallinen lastenkulttuurifoorumi Tampereella 25.11.2015

Lastenkulttuurifoorumin teemana on tänä vuonna taide ja kulttuuri lasten ja perheiden hyvinvoinnin tukena. Tilaisuus on tarkoitettu kulttuuri-, sosiaali- ja terveysalan päättäjille ja asiantuntijoille sekä muille lasten ja perheiden kanssa työskenteleville.

Tampere-talossa järjestettävä maksuton foorumi esittelee esimerkkejä muun muassa neuvoloissa ja lastensuojelussa tehtävästä kulttuuritoiminnasta ja pohtii miten kulttuurin sekä sosiaali- ja terveysalan yhteistyötä pitäisi kehittää valtakunnallisesti. Lastenkulttuurifoorumin puhujiksi ovat lupautuneet mm. sosiaali- ja terveysministeri Hanna Mäntylä sekä erityisasiantuntija Päivi Känkänen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta. Päivän avaa Tampereen lasten ja nuorten palveluiden apulaispormestari Leena Kostiainen. Yleisön on mahdollista osallistua myös edellisenä päivänä 24.11. järjestettävään Tampereen kaupungin vastaanottoon Raatihuoneella.

Järjestäjät

Foorumin järjestävät Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto, Tampereen kaupunki, Kulttuurikeskus PiiPoo sekä Taiteen edistämiskeskus.
 

Ilmoittautuminen

Ohjelma ja ilmoittautumislomake (lastenkulttuuri.fi). Ilmoittautumisia pyydetään 10.11. mennessä.

Lisätietoja

Marianna Lehtinen
johtava koordinaattori (lastenkulttuuri)
Tampereen kaupunki
Kulttuuripalvelut
Puutarhakatu 11, PL 487
33101 Tampere
040 801 6868
marianna.lehtinen(at)tampere.fi

 
Siirry sivun alkuun