Ohita navigaatio

17.8.2015

Suomi 100-ohjelmaa rakentamaan

Laajemman yhteistyön ehdotukset viim. 15.9.

Tervetuloa rakentamaan Suomi 100 -ohjelmaa


Oletko valmistelemassa satavuotiaan Suomen juhlistamiseksi tapahtumaa, tilaisuutta, näyttelyä tai muuta hanketta, jonka haluaisit mukaan Suomi 100 -ohjelmaan? Alkuun pääset näppärästi avaamalla sivun osoitteessa www.suomi100finland.fi.

Satavuotiasta Suomea juhlistetaan vuonna 2017 laajalla ja monipuolisella ohjelmalla, joka levittäytyy koko Suomeen juhlavuoden alusta itsenäisyyspäivään. Suomi 100 -ohjelma rakennetaan yhdessä, suomalaisten ja Suomen ystävien yhteistyönä. Valtioneuvoston kansliassa toimiva Suomi 100 -hanke vastaa juhlavuoden ohjelman kokoamisesta ja koordinoinnista.

Alkuun verkkolomakkeella


Kuka tahansa voi ehdottaa hanketta Suomi 100 -ohjelmaan. Mukaan voi hakeutua aina syksyyn 2017 asti. Hankkeen liittäminen ohjelmaan tehdään täyttämällä hakulomake Suomi 100 -verkkosivulla. Suomi100finland.fi -osoitteesta löytyvät myös tarkemmat ohjelmaan valitsemisen edellytykset ja periaatteet.

Ohjelmaan valitut hankkeet saavat oikeuden käyttää valtioneuvoston kanslian virallista Suomi 100 -tunnusta omassa viestinnässään graafisen ohjeistuksen mukaisesti. Ohjelmahankkeet tulevat myös osaksi juhlavuoden ohjelmakokonaisuuden esittelyä verkkosivuilla lähempänä juhlavuotta.

Laajemman yhteistyön seula tiheämpi


Suomi 100 -hanke voi tietyillä edellytyksillä tehdä ohjelmahankkeen kanssa myös laajempaa yhteistyötä. Tarve laajempaan yhteistyöhön arvioidaan juhlavuoden kokonaisuuden kannalta, ja se voi sisältää taloudellista osallistumista. Perusedellytysten lisäksi laajemmalle yhteistyölle on erityisiä edellytyksiä. Hankkeen vastuutahon tulee olla yhdistys, yritys tai muu juridinen henkilö.

- Laajemman yhteistyön päätösprosessin kuuluu eri vaiheita. Yhteistyön muodoista neuvotellaan sihteeristön kanssa, ja esitykset käsitellään hankkeen hallituksessa. Päätöksen myötä yhteistyöstä tehdään vielä erillinen sopimus, ohjelmakoordinaattori Suvi Innilä kertoo hankehausta.

Ehdotuksia laajemmasta yhteistyöstä voi tehdä 15.9.2015 asti. Päätökset tehdään 31.12.2015 mennessä tai mahdollisuuksien mukaan aiemmin. Tarvittaessa ohjelmaa täydennetään uudella haulla myöhemmin.

 
Siirry sivun alkuun