Ohita navigaatio

6.8.2015

Hankekoordinaattori Mun juttu — EKOThinkTank hankkeeseen

K.H.Renlundin museo - Keski-Pohjanmaan maakuntamuseo etsii Mun juttu — EKOThinkTank hankkeeseen (1.8.2015 -31.12.2017) osa-aikaista hankekoordinaattoria.

Mun juttu EKOThinkTank -hanke on osa laajaa kansallista ESR- rahoitteista Mun juttu —hankekonsortiota. Hanke tähtää syrjäytymisvaarassa olevien nuorten työllisyyden edistämiseen ja sosiaalisen osallisuuden vahvistamiseen kulttuurin, taiteen ja liikunnan keinoin. Kokkolassa hankkeen vastuullinen toimija on K.H.Renlundin museo — Keski-Pohjanmaan maakuntamuseo.

Tavoitteen saavuttamista varten hankkeessa rakennetaan taiteen ja kulttuurin polku, nuorten polku ja ammattilaisten polku. Ne syntyvät mm. perustamalla käyttäjälähtöinen nuorten aktivointiväline EKOThinkTank, rakentamalla ja ylläpitämällä ekopuutarhaa, tuottamalla ITE -taiteen mukaisia toimia ja tapahtumia yhdistäen niihin kulttuuriperintösisältöjä sekä polkupyörin liikkuvan taideprojektin tuella.

Hankekoordinaattorin tehtävänä on pitää yhteyksiä kansallisiin partnereihin ja koordinoida paikallisesti suunnitelman mukaisia toimia yhdessä paikallisten kumppaneiden kanssa. Niitä ovat mm. Kokkolan kaupungin nuoriso-, liikunta, työllisyys- ja opetuspalvelut sekä Kokkolan yliopistokeskus Chydenius.

Tehtävän menestyksekästä hoitamista edesauttaa esim. sosiaali- tai kasvatusalan koulutus tai kokemus syrjäytyneiden ja syrjäytymisvaarassa olevien kanssa työskentelystä. Lisäksi hankekoordinaattorin työssä tarvitaan kokemusta kulttuurin ja taiteen sektorin toiminnasta sekä ymmärrystä taiteen, kulttuurin ja liikunnan terapoivasta vaikutuksesta.

Arvostamme yhteistyökykyä, hyviä sosiaalisia valmiuksia ja luovaa työotetta sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisua ja kokemusta projektityöstä. Toivomme valittavalta kykyä toiminnan kehittämiseen ja innostunutta otetta hankkeessa avautuvaan monipuoliseen tehtäväkenttään.

Osa-aikaisesta (50%) tehtävästä maksettava palkka on 1270€ /kk. Sovellamme 4 kk koeaikaa.

Lisätietoja antaa museotoimenjohtaja Kristina Ahmas 044 780 9574 tai kristina.ahmas(a)kokkola.fi. Hakemukseen, jota ei palauteta, tulee liittää ansioluettelo ja keskeiset todistusjäljennökset. Odotamme sähköistä hakemustasi 21.8.2015 mennessä ko. osoitteeseen tai www.kuntarekry.fi. Mikäli hakijalla ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa osoitteeseen K.H.Renlundin museo — Keski-Pohjanmaan maakuntamuseo, Pitkänsillankatu 1-3, A 4.krs, 67100 Kokkola. Kuoreen merkintä "Hankekoordinaattori".

 
Siirry sivun alkuun