Ohita navigaatio

12.6.2015

Mahdollisuus kommentoida kirjastojen saavutettavuussuosituksen luonnosta

Yleisten kirjastojen saavutettavuussuosituksen laatiminen on Kuntaliiton, Kirjastoseuran, Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston, Espoon kaupunginkirjaston, Helsingin kaupunginkirjaston, Celia-kirjaston, Kulttuuria kaikille -palvelun, Selkokeskuksen, Erilaisten oppijoiden Liiton sekä Viittomakielisen kirjaston yhteinen projekti.

Suosituksen tavoitteena on edistää saavutettavuuden ja moninaisuuden huomioimista kirjastoissa. Valmis suositus kattaa kirjastotoiminnan eri osa-alueet: johtamisen, asiakaspalvelut, sisällöt, tilat, viestinnän ja verkkopalvelut. Nyt kommentoitavana on luonnos, jossa on vain osa tulevasta sisällöstä.

Kommentoi suositusta!

Otamme mielellämme kirjastoalan ammattilaisilta, saavutettavuus- ja moninaisuusalan asiantuntijoilta ja muilta kiinnostuneilta vastaan kommentteja suosituksen luonnoksesta. Pyydämme toimittamaan kommentit 17.8.2015 mennessä Jaakko Tiinaselle: jaakko.tiinanen(a)espoo.fi tai 043 825 4847.
 
Luonnos on luettavissa PDF-muodossa osoitteessa suomenkirjastoseura.fi/julkaisut
Luonnosta esitellään myös tällä viikolla Kirjastopäivillä Seinäjoella.

Artikkeli suosituksesta ja kirjastojen saavutettavuudesta

Lisätietoa suosituksesta voit lukea myös Jaakko Tiinasen kirjoittamasta artikkelista "Saavutettavuussuositus — näkökulmia kirjaston arkisiin valintoihin " Celian Pointti-verkkolehdessä.

 
Siirry sivun alkuun