Ohita navigaatio

9.6.2015

Kaarisilta Biennale 2015 - Kansainvälinen erityistaiteen näyttely

Toista kertaa järjestettävä Kaarisilta Biennale toteutetaan tänä vuonna kesätapahtumana. Se mahdollistaa teoskokonaisuuden laajemman esittelyn. Erityistaide on erityistä tukea tarvitsevien taiteilijoiden taidetta. Taidetoiminta ulottuu harrastajataiteesta taideammattilaisuuteen.

Näyttely Villähteellä ja Helsingissä

Kaarisillan Taide- ja Toimintakeskus toimii Erstan kartanossa Nastolan Villähteellä. Talvella opetustilana toimiva Ateljee palvelee näyttelytilana kartanon päärakennuksen ja Engel Makasiinin lisäksi. Kartanon puisto on osa näyttelyä. Siellä voi kohdata niin herkkiä keramiikkaveistoksia kuin Miina Äkkijyrkän laiduntavat lehmätkin. Osa näyttelystä on nähtävissä Helsingin Sanomatalossa taidegalleria Art Kaarisillassa.

Kansainvälisiä taiteilijoita

Mukana on taiteilijoita Suomen lisäksi useista eri maista: Japanista, Saksasta, Virosta, Hollannista, Ruotsista, Englannista ja Irlannista. Näyttelyn saama suosio on yllättänyt meidät.

Maksuton tapahtuma

Tervetuloa nauttimaan kanssamme kesästä ja taiteen tarjoamista uusista näkökulmista. Biennale on koko perheen maksuton tapahtuma.

Tapahtuma järjestetään Erstan Kartanossa Villähteellä sekä Art Kaarisilta -galleriassa Helsingissä kesällä 16.6. - 2.8.2015.

Avajaiset

Tapahtuman avajaiset pe 12.6. klo 17.00 Kaarisillassa.
Helsingin Art Kaarisilta -gallerian näyttelyn avaamista juhlistetaan tiistaina 16.6. klo 16-18.

Tiedustelut

Johanna Immeli
p. 044 533 6398
johanna.immeli(a)kaarisilta.fi

Yhteystiedot

Kaarisilta ry Taide- ja Toimintakeskus

Villähteentie 458
15540 Villähde
www.kaarisilta.fi

Galleria Art Kaarisilta

Sanomatalo, 1.krs
Elielinaukio 2
00100 Helsinki
art(a)kaarisilta.fi
www.artkaarisilta.fi
Avoinna ti-pe 11-18, la-su 12-16

 
Siirry sivun alkuun