Ohita navigaatio

23.6.2015

Sateenkaarevaa Espoota rakentamassa kulttuurin keinoin

Seinä, jossa on erilaisia HLBTI-aiheeseen liittyviä käsitteitä
Yksityiskohta Työväenmuseo Werstaan Hilpeys ja ennakkoluulo -näyttelystä (2013). Kuvassa näyttelyssä oleva käsitteiden esittely.
Kulttuuri on ihmisoikeus, mutta kuinka avoin on Espoon taide- ja kulttuurikenttä LHBTI -näkökulmasta? Kenen näkemys ja mitkä normit ohjaavat taiteellisten sisältöjen, kirjallisten aineistojen sekä tapahtumien valintoja? Tervetuloa keskustelemaan siitä miten Espoon taide- ja kulttuurikenttä tehdään sateenkaarevammaksi!

Näistä kysymyksistä keskustellaan Sellon kirjastossa Leppävaarassa 23.6.2015 klo 16-18. Paneelikeskusteluun osallistuvat suunnittelija Jaakko Tiinanen (Espoon kaupunginkirjasto), museonjohtaja Pilvi Kalhama (EMMA - Espoon modernin taiteen museo) sekä kuvataiteilija ja kirjailija Katriina Rosavaara. Paneelikeskustelua johtaa toiminnanjohtaja Rita Paqvalén (Kulttuuria kaikille -palvelu). Tilaisuuden järjestävät Sellon kirjasto ja Kulttuuria kaikille -palvelu.

Paikka: Sellon lava, 1. krs, Sellon kirjasto, Leppävaarankatu 9, Leppävaara (Espoo)

Esteettömyys: Tila on esteetön. Käytössä on induktiosilmukka. Lisätietoa Sellon kirjaston esteettömyydestä ja sijainnista.

Lue myös Kulttuuria kaikille -palvelun blogi aiheesta!

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin