Ohita navigaatio

28.5.2015

Cross Over! 4. —7.6.2015 Kaapelitehdas, Merikaapelihalli

Vammaispoliittisen taiteen festivaali tulee taas!

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry järjestää yhteistyössä Näkövammaisten Kulttuuripalvelun, Kynnys ry:n sekä Kapsäkki osuuskunnan kanssa Cross Over -festivaalin 4.—7.6. Kaapelitehtaan Merikaapelihallissa. Tapahtuma järjestetään jo kahdeksatta kertaa.

Cross Over on tapahtuma, jossa vammaiset ja ei-vammaiset taiteentekijät tuovat esiin taidettaan. Kysymyksessä on taiteilijoiden poikkitaiteellinen juhla ja kannanotto korkeatasoisen vammaispoliittisen taiteen näkyvyyden ja arvostuksen lisäämiseksi. Luvassa on monenlaista ohjelmaa, teatteria, tanssia, kirjallisuutta, kuvataidetta ja musiikkia.

Festivaalille on vapaa pääsy, tervetuloa.

Ohjelma

Tällä kertaa festivaaleilla nousee esiin erityisesti kotimainen musiikki, teatteri sekä esittävä taide. Esiintymässä ovat ainakin Vimma-palkinnon voittanut jazz-urkuri Kalle Salonen, armoitettu trubaduuri Kari Peitsamo sekä Näkövammaisteatteri. Ohjelmisto täydentyy kesäkuun alkuun.

Osana festivaalia Kulttuuria kaikille -palvelu järjestää 4.6. klo 14-16 keskustelun aiheesta Taiteilijaresidenssejä mutta kenelle?


Paikka

Merikaapelihalli on esteetön tapahtumapaikka.

Osoite: Kaapelitehdas / Merikaapelihalli,
Tallberginkatu 1, C-rappu,
00180 Helsinki.

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry

Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry on kansainvälinen vammaisten ihmisten luovuutta edistävä verkosto, joka on toiminut Suomessa vuodesta 1997 lähtien. Yhdistys edistää vammaisten henkilöiden mahdollisuuksia käyttää kulttuuripalveluja.

Lisätietoja tapahtumasta

Ismo Helén, Kulttuuriyhdistys Suomen EUCREA ry
p. 050-3543979 / ismo.helen(a)kolumbus.fi
eucreafinland.org/crossover

 
Siirry sivun alkuun