Ohita navigaatio

1.4.2015

Etsitään testaajia Viittomakieliselle kirjastolle

Suomen Viittomakielinen Kirjasto on päässyt jatkoon kansainvälisessä Jodi Award 2015 -kilpailussa. Nyt kilpailu etsii viittomakielisiä henkilöitä testaamaan Viittomakielistä kirjastoa.

Jodi Awards

Viittomakielinen kirjasto on yksi jatkoon päässeistä ehdokkaista Jodi Awards -palkinnon saajaksi. Jodi Award -palkinnot jaetaan British Libraryssä 20.5. Kilpailussa etsitään palveluita, jotka digitekniikan avulla lisäävät tiedon ja kokoelmien saavutettavuutta sekä oppimismahdollisuuksia vammaisten käyttäjien kannalta. Palkinnot jaetaan kirjastoille, arkistoille ja museoille.

Käyttäjätestaus

Jodi Awards -kilpailun järjestäjät etsivät viittomakielisiä henkilöitä testaamaan Viittomakielisen kirjaston käytettävyyttä. Testauksen järjestää Human and Computer Interface Research Team (Yorkin Yliopisto). Testaaminen kestää noin 20 minuuttia ja sen voi tehdä kotona omalla tietokoneella. Testauksen voi tehdä milloin vain 7.-20.4.
 
Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Helen Petrieen (helen.petrie(a)york.ac.uk) ja/tai Marcus Weiseniin (marcus.weisen1(a)gmail.com) englanniksi tai suomeksi (Marcus ymmärtää suomea.)

Käyttäjätestauksen kysymykset on mahdollista saada englanniksi ja suomeksi.
 

parhain terveisin,

Marcus Weisen

Trustee - Jodi Mattes Trust for accessible digital culture (jodiawards.org.uk)

Consultant - Accessibilité Musées Patrimoine

 
Siirry sivun alkuun