Ohita navigaatio

9.4.2015

Helsingin Gayteatterin Jeffrey palaa näyttämölle toukokuussa!

Yleisön vaatimuksesta ja omasta ilostamme HGT tuo Paul Rudnickin näytelmän "JEFFREY" uudelleen Valtimonteatteriin. Viime marraskuun loppuunmyydyt esitykset jättivät monet halukkaat ilman lippuja! Nyt 10 lisänäytöstä!

Kevään uusintaensi-ilta on 6.5.2015 klo 19!

Jeffrey on vauhdikas komedia HIV:stä

Näytelmä kertoo Jeffreystä joka on työtön näyttelijä. Hän työskentelee tarjoilijana, kuten moni muukin työtön näyttelijä. Ja kuten monet, monet muutkin, hän rakastaa seksiä. Mutta maailma on muuttunut. Eletään 90-luvun alkua New Yorkissa, ja AIDS on pakottanut ihmiset muuttamaan suhtautumistaan seksin suhteen - siitä on tullut vaarallista. Jeffrey päättää kieltäytyä siitä kokonaan. Miten välttää seksi suurkaupungissa ja mitä sen tilalle?

Onnistuuko selibaatti, kun unelmien mies odottaakin kulman takana kuntosalilla? Ja hän on HIV-positiivinen. Kannattaako rakastua, jos se tietää menettämisen tuskaa tulevaisuudessa? Paul Rudnickin "Jeffrey" on vauhdikas ja romanttinen komedia, joka syleilee elämää. Se on tarina täynnä räiskyviä henkilöitä, ystävyyttä ja suuria tunteita

HIV on edelleen olemassa. Onko suhtautumisemme siihen muuttunut? Onko AIDS enää muuta kuin kehitysmaiden ongelma? Stigmatisoiko HIV-tartunta edelleen kantajansa? Näihin kysymyksiin et saa vastausta HGT:n esityksessä, mutta se herättää katsojat miettimään omaa suhtautumistaan siihen.

Näytelmän ohjaa kulttuurin moniottelija Cris af Enehielm ja sen on suomentanut alkuperäisteoksesta teatterin oma poika Ari Murto.

Esitykset

Esitykset Valtimonteatterissa, Aleksis Kivenkatu 22 (sisäpiha), 00500 Helsinki 6.-16.5.2015

gayteatteri.info/hgt_jeffrey

Helsingin Gayteatteri

Helsingin Gayteatteri (perustettu 2007) on kunnianhimoinen harrastajateatteri ja tiettävästi Pohjoismaiden ainoa säännöllisesti toimiva homoteatteri. Olemme tärkeä osa suomalaisen homovähemmistön kulttuuri-identiteettiä. Tuotamme vuosittain kaksi näytelmää sekä ohjelmallisia Kultuurikaappi-iltamia. Aikaisemmin tänä vuonna HGT oli maakuntakiertueella näytelmällään "VIINAKORTTI" Turussa, Jyväskylässä ja Tampereella mikä oli erittäin kunnianhimoinen projekti ja harrastajateattereille epätavanomaista.

Lisätietoja

Mikko Autio

tuottaja
mikko.autio(a)kolumbus.fi
044-5333016

Makla Laine

Tuottaja
makla.laine(a)gmail.com
050-3599745

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin