Ohita navigaatio

20.12.2013

Seminaari 14.2.2014: Saavutettavuus teatterin taiteellisena strategiana

Tavoitteenamme on luoda taiteellisesti tinkimätöntä teatteria, jolla on yhteiskunnallinen merkitys. Mitä tavoitteen saavuttaminen vaatii meiltä, teatterintekijöiltä? Onko meillä valmiuksia nähdä asioita toisin silmin?

Seminaari 14.2.2014 klo 9-16
Kulttuuriareena Gloria
Pieni Roobertinkatu 12, Helsinki


KENEN TEATTERI?
Saavutettavuus teatterin taiteellisena strategiana

Kenen teatteri? -seminaarissa keskitymme teattereiden taiteelliseen työhön, kentän toimijoihin ja yleisöön. Kysymme, kenelle teatteria tehdään, kuka teatteria tekee ja kenen näkökulma nousee teatterissa keskiöön? Mitä on saavutettavuus ja moninaisuus, ja miten ne vaikuttavat taiteellisiin ratkaisuihin?

Seminaari on avoin kaikille, jotka työskentelevät teatterin parissa, sekä kaikille, jotka ovat kiinnostuneita teatteritaiteen kehityksestä.


Seminaarin pääkieli on ruotsi, mutta seminaarissa käytetään myös suomea ja englantia. Seminaarissa on tulkkaus suomalaisella viittomakielellä.

Liikkuminen Kulttuuriareena Glorian tiloissa on esteetöntä. Tilassa on induktiosilmukka.

Lisätietoja sekä ilmoittautumiset: www.duvteatern.fi/vemsteater

Kysymyksiin vastaa Sanna Huldén: sanna.hulden@gmail.com

 
Seminaarin päättää DuvTeaternin esitys Den brinnande vargen - en soaré med DuvTeatern (suom. Palava Susi - runoiltamat DuvTeaternin seurassa) Klockriketeaternin Diananäyttämöllä (Erottajankatu 7) kello 18.00. Tietoa Diananäyttämön saavutettavuudesta: www.duvteatern.fi/tillganglighet

Esitys on tuotettu yhteistyössä DuvTeaternin ja Klockriketeaternin kanssa. Seminaarivieraat voivat ostaa lippuja esitykseen 10 euron hintaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Lue lisää seminaarista ja sen ohjelmasta ruotsiksi.

Teatteri on saavutettava, kun kaikilla, niin työntekijöillä kuin yleisöllä, on yhdenvertaiset mahdollisuudet osallistua sekä tuntea itsensä tervetulleiksi. Saavutettava teatteritaide edellyttää normikriittistä lähestymistapaa taiteeseen ja yhteiskuntaan.

Yhteistyössä: Nätverket för tillgänglighet på teatern (DuvTeatern, Kulttuuria kaikille -palvelu, SAMS, Klockriketeatern, LUST, Arcada, Teater Viirus, Svenska Teaternin yleisötyö) sekä Helsingin kulttuurikeskus.

Lisätietoja: Sanna Huldén: duvteatern@gmail.com

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin