Ohita navigaatio

4.12.2009

Kuvailua televisiossa - palautteesi on tärkeä!

Kuvailua televisiossa - palautteesi on tärkeä!

Virginie on TV-elokuva Albert Edelfeltin ja hänen mallinsa Virginien intohimoisesta suhteesta 1880-luvun kuohuvassa Pariisissa. YLE lähettää elokuvan kuvailtuna TV 1:ssä maanantaina 14.12. klo 21 ja uusintana perjantaina 18.12. klo 22.30. Kotivastaanottimesta kuvailu löytyy kun valitaan kielivalikosta ensisijaiseksi kieleksi hollanti.

Haluatko enemmän kuvailua televisioon? Jatkon kannalta on ratkaisevan tärkeää, että Yleisradio saa Virginien kuvailusta runsaasti palautetta! Yleisradiossa päätetään palautteen perusteella kuvailutuotannon jatkosta.

Palautteesi Virginie-elokuvan kuvailusta voit osoittaa tammikuun 2010 loppuun mennessä Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry:n kulttuurisihteerille Tanja Turuselle sähköpostitse osoitteeseen tanja.turunen@kulttuuripalvelu.fi tai puhelimitse numeroon 09- 3960 5505. Kulttuurisihteeri toimittaa palautteen Yleisradioon.

Enemmän elokuvasta:

Virginie on elokuva taiteesta ja rakkaudesta. Se kertoo Albert Edelfeltin ja hänen mallinsa Virginien välisestä intohimoisesta suhteesta. He tutustuvat 1880-luvun kuohuvassa Pariisissa, rakastuvat ja elävät yhdessä. Kun suhde päättyy, jäljelle jää muutama maalaus ja kaksi lasta.

Laura on taidehistorioitsija, joka haluaa löytää Edelfeltin ja Virginien lapset. Hän etsii jälkiä ja penkoo Pariisin arkistoja. Lauraa ja 1800-luvun Edelfeltiä yhdistää sama intohimon hämärä kohde: malli nimeltä Virginie.

Virginien tekijätiedot: Käsikirjoitus Tove Idström, ohjaus Heidi Köngäs, tuotanto YLE Draama. Päärooleissa Annika Poijärvi, Johannes Korpijaakko, Saana Hyvärinen ja Jussi Vatanen. Kuvailusta vastaavat Anu Aaltonen ja Hannele Antikainen.

Elokuva perustuu Anna Kortelaisen samannimiseen kirjaan.


Tanja Turunen
kulttuurisihteeri

Näkövammaisten Kulttuuripalvelu ry

P. 09-3960 5505
GSM 041-464 3625
tanja.turunen@kulttuuripalvelu.fi

PL 30
00030 IIRIS

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin