Ohita navigaatio

10.11.2009

Kiitos kaikille verkkosivujemme kehittämiseen osallistuneille!

Kulttuuria kaikille -palvelun sivuston käyttäjiltä kysyttiin kehittämistä palvelevaa palautetta lokakuussa 2009. Vastanneiden kesken arvottiin kaksi lippua Ateneumin taidemuseoon ja liput voitti Paavo Luhtasela.

Vastaajien mukaan Kulttuuria kaikille -sivustolta etsitään ajankohtaisia tapahtumia, ja vinkkejä sekä ohjeita saavutettavuudesta opiskelijoiden ja museotyöntekijöiden tarpeisiin. Tarvittava tieto löytyy sivustolta useimmiten helposti.

Nykyiset sivut koettiin rakenteeltaan pääosin selkeäksi. Jäsentelyssä voitaisiin kuitenkin hyödyntää värejä ja sivuston hakukoneessa voisi olla tarkennusosio. Tietoa voisi jakaa myös eri käyttäjäryhmien tai toimimisesteen mukaan.

Sivustolle toivottiin lisää uutisia ja ehdotettiin myös tietomateriaalin lisäämistä eri kieliversioiden sivuille ja niiden päivittämistä.

Sivuston visuaalista ilmettä kritisoitiin tylsyydestä, ja sivustolle toivottiin lisää väriä ja rohkeutta. Toisaalta sivuston selkeyttä kiiteltiin. Myös tapahtumakalenteria ja vapaaehtoista taustakuvaa ehdotettiin.

Facebook-ryhmää tai blogia ei kaivattu puolessa vastauksista, toiset näkivät blogin, kolumnistin tai linkit jo toimiviin blogeihin hyvänä ideana. Facebook-ryhmä sai vähemmän kannatusta, mutta se nähtiin myös mahdollisuutena tuoda yhteen saavutettavuudesta kiinnostuneita henkilöitä. Sähköpostilistan toimintaan oltiin pääosin tyytyväisiä.

Kiitos kaikille palautteen antajille!

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin