Ohita navigaatio

17.6.2008

Mehiläiskalat katselevat pyrstöä heiluttaen Auringonkukat -maalausta.

Art beyond Limits -konferenssi 6-7.10.2008

Tanskan Randersissa Gaia-museossa 6.-7.10.2008 järjestettävän kaksipäiväisen
eglanninkielisen konferenssin otsikkona on Art beyond Limits - European Art Project and Conference on Outsider Art. Konferenssi jakaantuu kahteen rinnakkaiseen osioon, joista toinen on tarkoitettu mm. opettajille, järjestöjen edustajille ja taidehistorioitsijoille ja toinen kehitysvammaisille taiteilijoille.

Maanantaina 6.10. kuullaan konferenssissa tunnettuja outsider art / kehitysvammaisten taiteenalan nimiä kuten Colin Rhodes (Sydneyn yliopisto, Australia), Elisabeth Gibson (Project Ability, Glasgow, Skotlanti), Frits Gronert (Galerie/Atelier Herenplaats, Rotterdam, Hollanti) ja Karina Hørud (Kööpenhaminan kehitysvammaisten taidekoulu, Tanska).

Tiistaina 7.10. konferenssin osallistujat jakaantuvat ryhmiin ja pohtivat mm. alan eurooppalaisen verkoston kehittämistä. Samalla mietitään, minkälaisissa olosuhteissa vammaiset taiteilijat parhaiten ylläpitävät ja kehittävät lahjakkuuttaan.

Keskiviikkona 8.10. on mahdollisuus lähteä mukaan koko päivän kestävälle kiertoajelulle, missä tutustutaan läheisestä Århusin kaupungista löytyviin mielenkiintoisiin taidekohteisiin. Retken otsikkona on Art and outsiders around Gaia Museum.

Gaia-museossa on konferenssin kanssa samaan aikaan esillä pohjoismainen yhteisnäyttely "Kraftkonst" ("Voimataide") 9.8.-25.10.2008.

Konferenssin ja kiertoajelun osallistumismaksut käyvät ilmi mm.
ilmoittautumiskaavakkeista, jotka toimitetaan suoraan Gaia-museoon. Ilmoittautumisia otetaan vastaan 1.7.2008 mennessä.

Konferenssin ohjelma, ilmoittautumiskaavake ja kiertoajelun esite ovat ladattavissa alta sekä osoitteesta www.kettuki.fi (etusivu).

Lähde: Kettuki-keskuksen tiedotelehti No.10 (kesäkuu 2008)

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin