Ohita navigaatio

13.5.2008

Mehiläiskalat katselevat pyrstöä heiluttaen Auringonkukat -maalausta.

Juoksutapahtumasta mallia kulttuuritapahtumille?

Pirkanmaan suurin naistentapahtuma - Likkojen Lenkki - 20 vuotta

Vuodesta 1988 järjestetty naisten kuntoilun suurtapahtuma Likkojen Lenkki juhlii tänä keväänä 20-vuotista taivaltaan. Likat valtaavat Tampereen Pyynikin lauantaina 24.5.2008 kello 13.00 alkaen. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä KOO-VEE RY ja Iskelmä.

Pyynikin kentällä viittomakielinen infopiste

Likkojen Lenkki toivottaa viittomakielisen yhteisön tervetulleeksi tapahtumaan. Pyynikin kentällä sisääntuloportin läheisyydessä sijaitsevassa infopisteessä on tapahtumapäivänä viittomakielinen palvelu kello 13.00-19.00.

Juhlalenkille osallistuu tuhansia naisia ympäri Suomen

Vuoden 2007 Lenkillä juoksi, käveli ja hölkkäsi lähes 10 000 likkaa ja vastaavan kokoinen iloinen naisjoukko kokoontuu Pyynikillä myös tänä vuonna. "Oman kylän likkojen" lisäksi tapahtuma herättää kiinnostusta vuosi vuodelta enemmän myös Pirkanmaan ulkopuolella. Juhlavuoden lenkille osallistuu ryhmiä ympäri Suomen mm. Torniosta, Kemistä. Kajaanista, Jyväskylästä ja Lappeenrannasta, mutta myös pääkaupunkiseudulta ja Länsi-Suomesta. Pyynikin kentällä osallistujia viihdyttävät loistavat Yölintu, Jani&Jetsetters ja Scandinavian Hunks ja lisäksi paikalla on Tapahtumatorin ja Terveystorin palvelut.

Iltakonserttiin myös miehet tervetulleita

Juhlavuoden kunniaksi lenkkipäivä jatkuu Pyynikin kentällä järjestettävällä iltakonsertilla, johon liput nyt myynnissä Lippupisteessä. Iltalippulaisille portit aukeavat kello 18.30. Myös miehet ovat tervetulleita nauttimaan illan huippuesiintyjistä Kahden keikka -Tyyne&Martta -showsta, Paula Koivuniemestä ja Vuoden tamperelaiseksi valitusta manserockin legenda Popedasta, jonka 30-vuotis juhlakiertueen päätöskonsertti on Likkojen Lenkin 20-vuotis juhlatapahtumassa. Luvassa on siis menoa ja meininkiä iltakymmeneen.

Lisätiedot:
www.likkojenlenkki.fi
puh. 020 7482 637
likkojenlenkki@likkojenlenkki.fi

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin