Ohita navigaatio

17.3.2008

Mehiläiskalat katselevat pyrstöä heiluttaen Auringonkukat -maalausta.

Kulttuuria kaikille -sivustolla uutta materiaalia

Kulttuuria kaikille -sivuille on lisätty uutta materiaalia. Making Cultural Heritage Truly Inclusive konferenssin (Helsingissä 11-12 lokakuuta 2007) englanninkielinen konferenssijulkaisu on luettavissa Articles-osiossa.

Oppaita-osiossa on julkaistu Pia-Tuulia Pietilän koostama tietopaketti teatteritekstityksestä. Teatteritekstittämisellä tarkoitetaan esityksen vuorosanojen esittämistä yleisölle tiivistetyssä tekstimuodossa reaaliajassa.

Artikkeleja ja raportteja -alaotsikon alla on Timopekka Sillantauksen kirjoittama essee Kirjastotoiminnan haasteet kehitysvammaisen asiakkaan palvelijana. Sillantaus käsittelee kirjastojen palvelujen saavutettavuutta kehitysvammaisille asiakkaille.

Artikkeleja ja raportteja -osiossa on julkaistu Pia-Tuulia Pietilän kirjoittama raportti teatteritekstittämistä suomalaisissa teattereissa käsitelleestä seminaarista.
Tekstiä teatterissa - raportti kuvailee mistä teatteritekstittämisesssä on kyse.

Artikkeleja ja raportteja -alaotsikon alla on Sari Salovaaran Pro Gradu -tutkielma Kuka pääsee museoon? Museoviraston jakamat avustukset innovatiivisiin hankkeisiin kulttuurisen yhdenvertaisuuden edistäjänä. Salovaara tarkastelee tutkielmassaan Museoviraston vuosittain museoille jakamaa innovatiivisiin hankkeisiin osoitettua määrärahaa ja sen vaikutuksia museoiden toimintaan. Tutkielma on laajennus Salovaaran tekemään selvitykseen Kuka pääsee museoon? Museoviraston jakamat avustukset innovatiivisiin hankkeisiin, joka löytyy myös artikkeleja ja raportteja -osiosta.

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin