Ohita navigaatio

17.12.2007

Mehiläiskalat katselevat pyrstöä heiluttaen Auringonkukat -maalausta.

Seminaari näyttämötaiteen saavutettavuudesta Tukholmassa 14.-15.2.2008

Pohjoismaiden yhteinen tavoite kansallisessa kulttuuri- ja vammaispolitiikassa on kaikkien ihmisten yhdenvertaisuus ja yhtäläiset oikeudet. Kulttuurielämälle on suuri haaste ottaa huomioon toimimisesteiset ihmiset ja mahdollistaa heille teatteriesitysten kokeminen samoin ehdoin kuin muillekin. Seminaarissa käsitellään teatteritaiteen saavutettavuuden edistämistä ja siihen liittyvää pohjoismaista yhteistyötä.

Aika ja paikka: 14.-15.2. Tukholma

Kohderyhmä: teatteritaiteen parissa työskentelevät, johtajat ja päättäjät

Hinta: maksuton

Järjestäjä: Kulturrådet yhteistyössä Pohjoismaisen vammaispoliittisen neuvoston ja Riksteaternin kanssa. Seminaari toteutetaan osana Ruotsin puheenjohtajavuotta Pohjoismaisessa ministerineuvostossa.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen: asiantuntija Birgitta Modigh, +46 8 519 264 16, birgitta.modigh[at]kulturradet.se, ilmoittautuminen 15.1.2008 mennessä

Ohjelma: seminaari alkaa 14.2. yhteisellä bussimatkalla Riksteaterniin Hallundassa klo 11.30. ja päättyy 15.2. noin klo 13.30. Seminaarin teemoja ovat: kulttuurin saavutettavuus eri näkökulmista, käytännön esimerkit, saavutettavuuden esteet ja mahdollisuudet näyttämötaiteessa. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempaa tietoa ohjelmasta.

Muuta: mainitse ilmoittautumisen yhteydessä mahdollisesta teknisten apuvälineiden tai viittomakielen tulkkauksen tarpeesta sekä mahdollisesta erityisruokavaliosta. Seminaarin kieli on ruotsi.

 
 
Siirry sivun alkuun