Ohita navigaatio

30.10.2006

Mehiläiskalat katselevat pyrstöä heiluttaen Auringonkukat -maalausta.

Verkkosivuston tiedotusmateriaalia

Kulttuuria kaikille -sivusto laajeni ruotsin- ja englanninkieliseksi


Kulttuuria kaikille -palvelu on uudistanut ja laajentanut verkkosivujaan, jotka toimivat osoitteessa www.kulttuuriakaikille.fi. Sivustoa ylläpitää Taidemuseoalan kehittämisyksikkö Kehys, joka toimii Valtion taidemuseossa. Kulttuuria kaikille -sivusto tarjoaa opastusta, kannustusta ja esimerkkejä saavutettavuudesta kulttuurialan toimijoille. Sivustolla on esimerkiksi tietoa koulutusmahdollisuuksista, saavutettavuuden kartoittamistyökaluja sekä kansainvälisen asiantuntijaverkoston yhteystietoja. Nyt tietoa on tarjolla suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sivuston yhteydessä toimii myös sähköpostilista, jolla keskustellaan ja tiedotetaan saavutettavuuteen liittyvistä aiheista.

www.kulttuuriakaikille.fi -sivusto on paitsi tietopaketti saavutettavuudesta myös itsessään esimerkki siitä. Verkkosuunnittelussa on huomioitu mahdollisimman monenlaisten käyttäjien tarpeet. Kielivalikosta esille saatavat selkokielellä ja viittomakielellä laaditut tiivistelmät lisäävät saavutettavuutta.


Kulttuuria kaikille -sivuston sisällöstä vastaa projektipäällikkö Sari Salovaara. Verkkosivuston kehittämistä ovat tukeneet Pohjoismainen museokomitea ja Pohjoismainen kulttuurirahasto. Kulttuuria kaikille -palvelun toimintaa tukee opetusministeriö.

Lisätiedot:
projektipäällikkö Sari Salovaara, p. (09) 173 36378, sähköposti: sari.salovaara@fng.fi
projektisihteeri Tuuli Rajavuori, p. (09) 173 36307, sähköposti: tuuli.rajavuori@fng.fi

Kulttuuria kaikille -sivuston visuaalisen ilmeen ovat luoneet graafiset suunnittelijat Pekka Piippo ja Jenni Huttunen / Hahmo Design Oy. Teknisestä toteutuksesta on vastannut verkkosuunnittelija Olli Holopainen / Slapmedia Oy.

Kuvamateriaalia käytettäessä on mainittava teksti: © Kuvitus: Hahmo
 
 
Siirry sivun alkuun