Ohita navigaatio

18.4.2018

#StopHatredNow – Valta ja muutos 14.–17.5.2018, Kiasma, Caisa, Ateneum ja Lavaklubi

Taiteen kenttä on murroksessa. Kritiikki taidekentän homogeenisyydestä ja eksklusiivisuudesta on voimistunut ja taiteen kentän rakenteet ovat läpivalaisun alla. #StopHatredNow on usean taideinstituution ja interkulttuurisen organisaation yhteistyönä toteuttama tapahtuma, joka luo diskurssia, tarjoaa tietoa ja työkaluja moninaisuudesta. Vuoden 2018 teemana on Valta ja muutos.


Luvassa neljä päivää keskustelua taiteen kentän rakenteista, yhdenvertaisuudesta, kulttuurisesta omimisesta, kuratoinnin politiikasta, ihmiskäsityksestä ja normikriittisestä johtajuudesta sekä unelmointia ja kulkemista kohti parempaa maailmaa. Tapahtuman kielet ovat suomi ja englanti. Käytetty kieli on merkitty erikseen jokaisen tilaisuuden kohdalle.

Tapahtuma alkaa kulttuuritoimijoille ja taideinstituutioille räätälöidyllä koulutuseminaarilla, johon vaaditaan ilmoittautuminen. Ilmoita itsesi ja kollegasi täältä 2.5.2018 mennessä! Muu ohjelma on kaikille avointa ja maksutonta!

Tilaisuus striimataan facebookin kautta.

Lämpimästi tervetuloa keskustelemaan ja kuuntelemaan!

Lisäinfo, ohjelma ja päivitetyt ohjelmatiedot:

https://www.facebook.com/events/983594498455604

http://www.urbanapa.fi/

Tapahtuman toteuttavat yhteistyössä UrbanApa, Kulttuuria kaikille –palvelu, Kiasma, Ateneum, Kulttuurikeskus Caisa, Interkult, Globe Art Point, Goethe-institut, Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore, Aalto-yliopiston taiteen laitos, Zodiak – Uuden tanssin keskus, ArtsEqual, Kansallisteatterin Lavaklubi sekä Ruskeat Tytöt.

Kiasma: Mannerheiminaukio 2, 00100 Helsinki
Caisa: Kaikukatu 4, 00530 Helsinki, sisäpiha
Ateneum: Kaivokatu 2, 00100 Helsinki
Lavaklubi: Läntinen Teatterikuja 1, 0010 Helsinki

#StopHatredNow on usean eri taideinstituution sekä interkulttuurisen ja rasismin vastaisen organisaation yhteinen tapahtuma-alusta monimuotoisen ja avarakatseisen Suomen puolesta. Ensimmäinen #StopHatredNow toteutettiin vuonna 2016. Tapahtuma toteutetaan taiteen edistämiskeskuksen tuella.


 
 
Siirry sivun alkuun