Ohita navigaatio

Tietoa palvelusta

Kulttuuria kaikille -palvelu on alkanut vuonna 2003. Kulttuuria kaikille -palvelusta on vastuussa yhdistys, jonka nimi on Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry. Opetus- ja kulttuuriministeriö tukee Kulttuuria kaikille -palvelun toimintaa.

Kulttuuria kaikille -palvelu toimii koko Suomessa. Palvelu antaa tietoa, miten taide ja kulttuuritoiminta voivat olla saavutettavia. Kulttuuria kaikille -palvelu auttaa tekemään kulttuuritoimintaa, johon kaikkien ihmisten on helppoa osallistua. Kulttuuria kaikille antaa kulttuuritoiminnan järjestäjille tietoa ja tukea asioissa, jotka liittyvät saavutettavuuteen ja moninaisuuteen.

Kulttuuria kaikille -palvelussa on myös sähköpostilista, jossa kerrotaan ajankohtaista tietoa saavutettavuudesta. Kulttuuria kaikille -palvelu lähettää sähköpostilla tietoa ajankohtaisista asioista ihmisille, jotka ovat listalla mukana. Sähköpostilistalle voi liittyä kuka tahansa, jota kiinnostaa saavutettavuus ja moninaisuus. Esimerkiksi kulttuuritoiminnan järjestäjät voivat saada sähköpostilistan avulla helposti tietoa saavutettavuudesta ja moninaisuudesta. Voit myös itse lähettää viestejä muille sähköpostilistan jäsenille, kun liityt sähköpostilistalle. Sähköpostilistalle voit liittyä Kulttuuria kaikille -palvelun yleiskielisillä sivuilla.

Lisäksi Kulttuuria kaikille -palvelu tekee internetjulkaisuja. Palvelu on tehnyt vuodesta 2004 lähtien internetiin julkaisuja, esimerkiksi oppaita ja esitteitä. Julkaisuissa kerrotaan esimerkiksi, miten kulttuuritoiminnasta tulee saavutettavaa. Kuka tahansa voi ladata julkaisuja omalle tietokoneelleen ja tulostaa ne ilmaiseksi. Julkaisut ovat Kulttuuria kaikille -palvelun yleiskielisillä sivuilla.
 
Siirry sivun alkuun