Ohita navigaatio

Hankkeet

Kulttuuria kaikille -palvelu koordinoi useita hankkeita.

 
 • Moninaisuusagenttikurssi

  Kulttuuria kaikille -palvelu, Globe Art Point ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore järjestävät vuonna 2019 moninaisuusagentti kurssin ulkomaalaissyntyisille ja -taustaisille taide- ja kulttuurialan ammattilaisille ja taiteilijoille. Kurssi on osana Avaus-hanketta ja Opetushallituksen rahoittamana.

 • Kaikukortti

  Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, teatteriin tai konsertteihin! Kaikukortilla voi hankkia maksutta myös kansalaisopiston kurssipaikkoja. 

 • Avaus. Toimijaksi suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä

  Avaus. Toimijaksi suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä -hanke tukee ulkomaalaissyntyisten ja -taustaisten taiteilijoiden ja kulttuurialan työntekijöiden osallisuutta suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä. Hanke toteutetaan yhteistyössä Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen ja Globe Art Point ry:n kanssa. Hanketta rahoittavat opetus- ja kulttuuriministeriö sekä opetushallitus.

 • Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumi

  Kulttuuria kaikille -palvelu / Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry järjestää joka toinen vuosi Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumin, jonka teemat vaihtelevat.

 • Päättyneet hankkeet

  Tässä osiossa esitellään hankkeita, jotka ovat jo päättyneet.
Siirry sivun alkuun

Mitä Kulttuuria kaikille -palvelun hankkeille kuuluu?

Lue kuulumisia blogistamme!