Ohita navigaatio

17.10.2019

Centret för konstfrämjande (Taike) bidrag för främjande av kulturell mångfald och kulturens tillgänglighet

Bidrag för främjande av kulturell mångfald och antirasistisk verksamhet. Sammanslutningar för invandrare och kulturminoriteter kan ansöka bidrag för sin kulturverksamhet, men också andra organisationer för verksamhet som främjar kulturell mångfald och antirasism kan ansöka bidrag. Ansökningstiden tar slut 31.10.2019.

Stipendier för främjande av kulturell mångfald. Stipendierna är avsedda för enskilda konstnärer och arbetsgrupper. Sökande kan även vara en enskild näringsidkare (firma). Ansökningstiden tar slut 14.11.2019.

Bidrag för handikapporganisationers kulturverksamhet och främjande av kulturens tillgänglighet. Bidrag är avsedda för sammanslutningar så som föreningar, andelslag och företag. Specialbidraget är avsett endast för sammanslutningar med rättslig handlingsförmåga. Också organisationer som upprätthålls av kommuner och stiftelser kan vara sökande. Obs! Oregistrerade sammanslutningar och firmanamn kan inte få bidrag, eftersom de inte är sammanslutningar med rättslig handlingsförmåga. Bidraget är avsett för projekt genomförda av professionella aktörer, inte för hobbyverksamhet. Ansökningstiden tar slut 31.10.2019.

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin