Ohita navigaatio

31.7.2019

Kom med och gör DiDa – Disability Day Art & Action 2019 festivalens program

DiDa söker nu konst som behandlar personer med funktionsnedsättningar, konst gjord av konstnärer med funktionsnedsättningar och konst som tar ställning. 

Ansökan är öppen till den 16.8.2019 kl 16.00!

Sök till DiDa genom att fylla i denna blankett.

DiDa – Disability Day Art & Action 2019 har ett mångsidigt program med konst och kultur runtom Helsingfors under hösten. Programmet når sin kulmen på den Internationella dagen för personer med funktionsnedsättningar den 3.12. DiDa erbjuder glädje, gemenskap och konstnjutningar samt diskussioner om allas rätt till kultur och hur samhället bidrar till att främja eller motverka detta. DiDa ordnas för fjärde året i rad.

Evenemanget genomsyras av glädje men det finns även annat i bakgrunden. Vi vill utmana attityder och öka medvetenhet angående frågor om kulturella och mänskliga rättigheter samt i frågor om jämnlikhet. Konstnärer med olika funktionsvariationer, konstentusiaster, konst som behandlar funktionsvariationer och alla som är intresserade av dessa frågor välkomnas varmt att delta i festivalen. DiDa vill uppmuntra alla att använda sin frihet till att uttrycka sig och lämna sina egna spår.

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin