Ohita navigaatio

5.3.2018

Servicen Kultur för alla söker en planerare

Servicen Kultur för alla söker en planerare för ett tidsbundet 1.4.2018–31.12.2018 vikariat på heltid (100 %).


Planeraren ansvarar för Kultur för allas kommunikation (bl. a. uppdaterandet och utvecklandet av hemsidorna, skrivandet av nyheter, upprätthållandet av epostlistan) och sköter en del administrativa uppgifter. Planeraren arbetar under verksamhetsledaren och stöder henne i arbetet. Planeraren deltar även i planerandet, genomförandet och utvecklandet av Kultur för allas verksamhet.

Uppgifter förutsätter högskoleexamen inom relevant område, arbetserfarenhet inom kommunikation samt kännedom om konst- och kulturfältet. Erfarenhet av tillgänglighets- och jämlikhetsfrågor ses som en merit.

Arbetsuppgifterna kräver utmärkta muntliga och skriftliga kunskaper i finska och svenska samt goda engelskspråkiga kunskaper. Kommunikationens huvudspråk är finska och svenska. Andra språkkunskaper är meriterande.

Arbetsuppgifterna kräver goda samarbets- och kommunikationsförmågor, förmåga till självständigt och strukturerat arbete samt erfarenhet av kommunikation och ekonomihantering.

Lönen är 2600 euro/mån. En fritt formulerad ansökan och bifogad CV sändes elektroniskt senast 20.3.2018 före klockan 16 till adressen rekrytointi(a)cultureforall.fi. Arbetsplatsintervjuer arrangeras vecka 13. Arbetet inleds måndagen 2.4.2018 eller enligt överenskommelse senare i april.

Mer information gällande anställningen fås av Rita Paqvalén, verksamhetsledaren för Kultur för alla,

13.3 kl. 9–12 p. 040-674 3528.
Arbetslokalen finns på Kabelfabriken, Tallbergsgatan 1, Helsingfors. Info om lokalernas tillgänglighet hittas här på finska.

Kultur för alla är en nationell service på konst och kulturfältet. Servicens uppgift är att stöda konst- och kulturaktörer i frågor gällande tillgänglighet och mångfald genom bland annat information, kunskap och konkreta redskap. Kultur för alla drivs av föreningen För kultur på lika villkor rf. Servicen är finansierad av utbildnings- och kulturministeriet.

www.kulturforalla.fi


 
Siirry sivun alkuun