Ohita navigaatio

15.11.2016

Open call för år 2017 INTERKULTfest har börjat

Interkult Kassandra tar emot förslag för dans-, teater-, cirkus-, performans-, musik- eller annan scenkonstprogram till INTERKULTfest 2017 som ordnas den 19.-23.9.2017 i Helsingfors.

Under den här internationella scenfestivalen är mångkultur en helt normal grej, som syns både på scenen och i publiken. Festivalen letar efter färdiga föreställningar och program som behandlar festivalens tema modernt och ungdomligt, och vi tar gärna emot modiga förslag som vågar ta ställning! Festivalen riktar sig främst till ungdomar och unga vuxna.

Festivalen jobbar i första hand enbart med professionella grupper, men tar även emot förslag från amatörgrupper ifall det finns en professionell takorganisation bakom. Arrangerare önskar att föreställningstiden inte överskrider två timmar. Scenografin bör även vara lätt i och med den intensiva festivaltidtabellen.

Festivalen tar emot förslag ända fram till 28.2.2017. Skicka ditt programförslag till adressen festival(at)kassandra.fi med rubriken INTERKULTfest 2017 – Open Call.

Mera information: se Interkult Kassandras nyhetsbrev (på svenska) eller INTERKULTfests webbsidor (på engelska).

 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin