Ohita navigaatio

8.9.2016

Kultur för allas logo

Kultur för alla söker en praktikant

Servicen Kultur för alla söker en högskolepraktikant för tiden 3.10–31.12.2016.

Praktikanten kommer att arbeta i team med Kultur för allas planerare. Till praktikantens uppgifter hör bl.a. information (upprätthållande av e-postlistan, uppdatering av hemsidan, sociala medier och annan informationsförmedling), korrekturläsning och översättning av svenska och finska texter, seminariearrangemang och administrativa uppgifter. Praktikanten hjälper också med arrangerandet av Forum för kultur och jämlikhet samt med Kultur för allas andra projekt. Våra kommunikationsspråk är finska, svenska och engelska.

Uppgiften passar bäst studerande med kommunikation eller motsvarande som huvudämne.

Vi söker en praktikant som har goda skriftliga kunskaper i svenska, finska och även engelska. Andra språkkunskaper räknas som en merit. Vi förutsätter även ett intresse av kulturfältet samt av demokrati- och jämlikhetsfrågor.

Vi värdesätter en god samarbetsförmåga, social kompetens, initiativrikedom, förmåga att arbeta självständigt och strukturerat, språkriktighet och erfarenhet av/studier i kommunikation och projektadministration.

Vi erbjuder en utsiktsplats till konst- och kulturfältet, ett mångsidigt och branschöverskridande arbete, goda möjligheter till nätverkande, en trevlig arbetsgemenskap och rikligt med information om jämlikhetsfrågor!

Praktikantlönen är 1500 euro/mån. Skicka din fritt formulerade ansökan och CV elektroniskt senast 22.9 kl. 16 till adressen rekrytointi(a)cultureforall.fi. Eventuella arbetsintervjuer görs 27.9 kl. 9–12.

Praktikperioden är tre månader och inleds 3.10.2016 eller enligt överenskommelse.

Mer information ges av Kultur för allas planerare Outi Salonlahti tel. 040 963 9908.

Arbetslokalerna hittas på Kabelfabriken, Tallbergsgatan 1, Helsingfors. Här hittar du information om lokalens tillgänglighet (på finska). I lokalen arbetar även en assistenthund.

Servicen Kultur för alla/ För kultur på lika villkor rf verkar på konst- och kulturfältet nationellt. Servicens uppgift är att erbjuda kunskap och stöd åt kulturaktörer i frågor gällande tillgänglighet och mångfald. Kultur för alla är finansierad av undervisnings- och kulturministeriet.
www.kulturforalla.fi
 

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin