Ohita navigaatio

22.8.2016

Jämlik scen 1.9, Stockholm

Den 1 september arrangerar ShareMusic & Performing Arts  temadagen Jämlik scen – NU på Södra Teatern i Stockholm.

Vad betyder en jämlik scen? Fler nya konstutövare med olika bakgrund, erfarenheter och funktionsvariationer behöver synas inom scenkonsten!

Det handlar om delaktighet och demokrati, lika mycket som konstnärlig utveckling och social hållbarhet. Ta del av erfarenheter och liveinslag under en heldag!
Under Jämlik scen - NU medverkar bland andra Ronnie Hallgren, VD för GöteborgsOperan. Den brittiska dansaren och koreografen Charlotte Darbyshire, danska tonsättaren Line Tjørnhøj och brittiske dirigenten Charles Hazlewood, talar utifrån sina unika konstnärliga perspektiv. Sanaka Samarashina, chef för FN-kontoren i Belarus, lyfter de globala utvecklingsmålen och vikten av inkludering för samhällsutveckling. Linda Åkesson, artist i det nya musikteaterverk som initierats av GöteborgsOperan och ShareMusic. Malcolm Dixelius, journalist och dokumentärfilmare, är moderator för dagen.
 
En bred representation av medverkande och deltagare finns på plats för att lyfta diskussionen vidare, se fler på sidan nedan.

Jämlik scen (Sharemusic.se)

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin