Ohita navigaatio

21.4.2016

Funkas fotoutmaning 2016

Vad är tillgänglighet för dig? Om du kan berätta det för Funka med en bild så har du chans att vinna ett presentkort värt 3000 kronor. Alla kan fotografera!

Det här är inte en tävling för specialister och vi kommer att bedöma idén/tolkningen av temat, inte fotokvaliteten. Fota gärna med din mobil!

Varje dag möter du tusentals situationer med fungerande, eller bristande, tillgänglighet. Det kan handla om fysisk tillgänglighet, som att du själv kan bestämma när, var och hur du förflyttar dig.

Men det kan också handla om kommunikation, som möjligheten att ta del av information och utföra tjänster på nätet.

Broar, bussar, webbplatser, skyltar eller broschyrer – fota vad du vill, på vilket sätt du vill. Låt kreativiteten flöda!

Tanken med tävlingen är att samla ihop riktigt bra exempel och dela med oss av dem, för att inspirera fler att göra mer! Vi förbehåller oss därför rätten att använda bilderna i våra utbildningar och som bra exempel i olika sammanhang. Vi kommer alltid att uppge fotografens namn.

Vinnarna får presentkort


Sex personer vinner, förutom ära och berömmelse, ett supersmart presentkort. Presentkortet går att använda i många olika butiker eller som betalning för olika upplevelser.

  1:a pris, 3 000 kronor
  2:a pris, 1 500 kronor
  3:e pris, 500 kronor
  4:e – 6:e pris, 100 kronor (per person)

Funka kommer att kontakta vinnarna via e-post eller telefon samt på Funkas webbplats senast den 1 september 2016.

Funkas fotoutmaning (funka.com)

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin