Ohita navigaatio

15.2.2016

Funkas Tillgänglighetsdagar i Stockholm 13-14 april 2016

Funkas Tillgänglighetsdagar är norra Europas största konferens om tillgänglig information.

Vi är stolta över att varje år bjuda in världens främsta experter inom tillgänglighet till Stockholm. Konferensen genomförs på Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn.

Program

Konferensen inramas av gemensamma programpunkter kring nuläget vad gäller regler, lagar och standardisering på nationell och internationell nivå. Dessutom har vi alltid en utblick i världen för att lära oss av hur tillgänglighetsarbetet fungerar i andra länder.

Vi har parallella fördjupningsspår där du kan koncentrera dig på innehåll, design, navigering och hur besökare uppfattar information. Eller så kan du fokusera på teknik, utvecklarfrågor, testverktyg och hjälpmedel.

Till konferensen hör också en utställning där du kan testa hjälpmedel, träffa användare, kika på nya lösningar och följa spännande forskningsprojekt. Nytt för 2016 är att du också kan boka speed dating med våra bästa konsulter. Perfekt för dig som vill diskutera en specifik fråga och få svar direkt.

Tolkningar

Hela programmet simultantolkas till och från svenska, norska, engelska och svenskt teckenspråk och har också skrivtolkning.

Konferenspris

9500 kronor per deltagare. Är ni fler från samma organisation som vill delta, be om offert. Lunch, fika, mingel och dokumentation ingår i deltagaravgiften. Priset är exklusive moms.

Mera information om Tillgänglighetsdagar och anmälning (funka.com)

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin