Ohita navigaatio

25.1.2016

Luckan rekryterar integrationskoordinator (vikariat)

Ansök senast 31.1

Luckan Integration

Luckan har bedrivit integrationsverksamhet sedan år 2008. Integrationsverksamheten består idag av informations- och handledningspunkter, mentorverksamheten FIKA och ett flertal andra projekt. Integrationsteamet består av 5 personer. Vi söker nu en vikarie för koordinatorn för informations- och handledningspunkten i Helsingfors. Tjänsten finansieras av RAY.

Arbetsuppgifter


De centrala arbetsuppgifterna är handledning av invandrare på engelska, finska och svenska samt att koordinera evenemang för målgruppen. Arbetet utförs till största delen på Luckan i Helsingfors, men en del uppsökande verksamhet ingår i arbetet. Arbetet innehåller även rapportering och att ansöka om finansiering.

Övriga uppgifter

Information och marknadsföring, dokumentering, webbuppdatering, mötesuppgifter.

Sökandes profil

Vi söker en person med lämplig högskoleexamen och erfarenhet av handledning. Arbetet kräver goda kunskaper i engelska, finska och svenska.

Befattning

Vikariatet är t.om. 31.12 med möjlighet till förlängning. Start 1.3.2016 eller enligt överenskommelse. Den fasta arbetspunkten är Luckan i Helsingfors.

Lön 2600-2800 beroende på erfarenhet. Jenny Asplund tar emot förfrågningar och ansökningar per e-post, ansökan samt CV bör e-postas senast 31.1.2016 till jenny.asplund(a)luckan.fi.

 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin