Ohita navigaatio

13.1.2014

Kulturbryggan fortsätter med besök på teatrar våren 2014

Kulturbryggan som är ett kulturprojekt riktat till barn och unga med funktionsnedsättning, besöker tre föreställningar med en bearbetningsverkstad innan föreställningen eller efter.

Program våren 2014


25.1.2014 kl. 13 Mamma Mu och Kråkan spelas av Åbo svenska teatern på Luckan i Helsingfors. Drama och dansverkstad innan föreställningen kl. 11.30-12.30 (sista anmälningsdagen 22.1, OBS! Endast 10 plaster.)

15.2.2014 kl. 13 Smack! på Svenska Teatern i Helsingfors
Drama och dansverkstad efter föreställningen ca. 14.30-15.30 (Sista anmälningsdagen 25.1, OBS! Endast 15 platser.)

28.3.2014 kl. 10 (för skolklasser) och kl. 18 Oliver Twist med unga Teatern spelas på Diana-Scenen, Helsingfors. Drama och dansverkstad efter förmiddagens föreställning ca kl. 11.30-12.30 (med kort mellanmålspaus). (sista anmälningsdagen 14.3. OBS! Endast 10 platser/föreställning.)

Info om teaterföreställningarna

Mamma Mu

Mamma Mu är en nyfiken, orädd och envis ko som vill prova på nya saker och på allt det som mänskor gör och som verkar roligt. En dag bestämmer hon sig för att lära sig cykla. Kråkan är hennes bästa vän men han är försiktig av sig och rädd för att Mamma Mu ska göra bort sig inför andra. När Mamma Mu vill gunga precis som bondens flicka brukar göra, kommer Kråkan med en massa olika argument för att hindra henne. För barn i ålder 3 år uppåt

Smack!

Magisk - Lekfull - Anarkistisk
Mycket klokt har sagts om leken. På Amos i vinter har vi dock tänkt tala så lite som möjligt, men leka desto mer. Som så ofta är idén enkel: två barn i en gammal dams övergivna lägenhet. Ett helt liv i en samling saker. En säng, en ljuskrona, en hatt, en krinolin… Men vilka lekar kan inte dessa saker föda, vilka drömmar och fantasier?

Oliver Twist

Den stora berättelsen om en liten pojke! Berättelsen om Londons myllrande gatuvimmel, om de fattigaste bland de fattiga, de förnämaste bland de förnäma

En berättelse om lurendrejare, bovar och banditer, men också om vänskap, trohet och kärlek. En överväldigande pjäs med ett otroligt stort och rikt persongalleri. Åldersrekommendation 8 år och uppåt.


Välkommen att kontakta Zusan Söderström för mera information och anmälningar: zusan.soderstrom(a)luckan.fi

 
Siirry sivun alkuun