Ohita navigaatio

Kaikukortin digitalisointi 2019-2020

Kaikukortin digitalisointihanke käynnistyy syyskuussa 2019. Kaikukortin digitalisointiprojektin tavoitteena on helpottaa Kaikukortin rekisteröintiä ja käytön kirjaamista kulttuurikohteissa sekä muodostaa valtakunnallinen tietokanta Kaikukortin käytöstä.

Tälle sivulle päivitetään tietoa projektin suunnitelmista, aikatauluista ja edistymisestä.

Kaikukortin nykyinen toimintaprosessi

Kaikukortin toimintaprosessi on kuvattu seuraavassa pdf-tiedostossa (tiedostossa oleva kuva ei valitettavasti ole saavutettava): 

Kaikukortin prosessin nykytila (pdf)

Kaikukortti digitalisoinnin vaatimuksista

Kaikukortin digitalisoinnin vaatimuksia varten tehtiin kysely sote- ja kulttuuritoimijoille heidän tietoteknisestä toimintaympäristöstä. Lisäksi keväällä 2019 järjestettiin työpajat Oulussa, Savonlinnassa ja Helsingissä, jossa Kaikukorttiverkostoon kuuluvilta toimijoilta saatiin arvokasta tietoa Kaikukortin kehittämistä varten. Kyselyiden ja työpapajojen yhteenvedot ovat ohessa Word- ja pdf-tiedostoina:

Yhteenveto: Digikartoitus 2019 (docx)

Yhteenveto: Digikartoitus 2019 (PDF)


Kaikukortin digitalisointiprojekti

Projektin toteuttajaksi on valittu Perfektio Oy. Projekti alkaa 26.9.2019 ja tavoitteena on pilotoida uutta järjestelmää yhden kunnan alueella vuoden 2020 aikana. Tavoitteena on saada uusi järjestelmä valtakunnallisesti käyttöön mahdollisuuksien mukaan vuonna 2021. 

Lisätietoja digitalisointiprojektista:

Seppo  Mallenius
IT-koordinaattori
sähköposti: seppo.mallenius(a)cultureforall.fi

puhelin: +358 40 554 4321 (ma-to)


 
Siirry sivun alkuun