Ohita navigaatio

Hankkeet

Kulttuuria kaikille -palvelu koordinoi useita hankkeita.

 
 • Kaikukortti

  Kaikukortilla voi hankkia maksuttomia pääsylippuja esimerkiksi festivaaleille, teatteriin tai konsertteihin! Kaikukortilla voi hankkia maksutta myös kansalaisopiston kurssipaikkoja. 

 • Monikielisyys ja moninaisuus kulttuurikentän voimavarana

  In English

  Kulttuuria kaikille -palvelun koordinoima hanke Monikielisyys ja moninaisuus kulttuurikentän voimavarana – työllistyminen ja kotoutuminen Pohjoismaissa kirjallisuuden avulla toimii kirjallisuuden kielellisen moninaisuuden alueella. Hankkeessa tuetaan ei-valtakielisen kirjallisuuden inkluusiota pohjoismaiseen kirjallisuuskenttään sekä tekijöiden että lukijoiden näkökulmasta.

 • Avaus. Toimijaksi suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä

  Avaus. Toimijaksi suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä -hanke tukee ulkomaalaissyntyisten taiteilijoiden ja kulttuurialan ammattilaisten yhdenvertaista osallisuutta suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä. Hanke toteutetaan yhteistyössä Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cuporen ja Globe Art Point ry:n kanssa. Hanketta rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

 • Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumi

  Kulttuuria kaikille -palvelu / Yhdenvertaisen kulttuurin puolesta ry järjestää joka toinen vuosi Kulttuurin yhdenvertaisuus -foorumin, jonka teemat vaihtelevat.

 • Päättyneet hankkeet

  Tässä osiossa esitellään hankkeita, jotka ovat jo päättyneet.
Siirry sivun alkuun

Mitä Kulttuuria kaikille -palvelun hankkeille kuuluu?

Lue kuulumisia blogistamme!