Ohita navigaatio

Moninaisuusagentti kurssi

Kulttuuria kaikille -palvelu, Globe Art Point ja Kulttuuripolitiikan tutkimuskeskus Cupore järjestävät vuonna 2019 moninaisuusagentti kurssin ulkomaalaissyntyisille ja -taustaisille taide- ja kulttuurialan ammattilaisille ja taiteilijoille. Kurssi on osana Avaus-hanketta ja Opetushallituksen rahoittamana.

Kurssin tavoitteena on tarjota työkaluja taide- ja kulttuurikentän moninaisuuden kehittämiseen.

Kurssilla käsitellään moninaisuuteen liittyviä aiheita, tutustutaan taide- ja kulttuurikenttään sekä taidepolitiikkaan Suomessa ja tarjotaan mahdollisuus tehdä konkreettista moninaisuustyötä yhden laitoksen kontekstissa. Osallistujia pyydetään tuomaan aktiivisesti omaa osaamista ryhmään ja tarjoamaan toisilleen sparrausta.

Kurssiin osallistuu 11 taide- ja kulttuurialan ammattilaista. He valikoituivat open call -haun kautta maaliskuussa 2019.

Lue lisää agenteistamme englannninkielisiltä sivuiltamme: Diversity Agent Course.

Osa kurssin ohjelmaa on avoin kaikille kiinnostuneille.Lue lisää syksyn 2019 avoimesta luentosarjasta verkkosivujemme tapahtumat-osiosta.

 
Siirry sivun alkuunTutustu Avaus-hankkeen koulutusmateriaaliin ja lue miten moninaisuutta voi edistää taide- ja kulttuurialalla: Avaus Moninaisuustietopaketti


Lue Avaus-hankkeesta: Avaus. Toimijaksi suomalaisella taide- ja kulttuurikentällä