Ohita navigaatio

Statements

Agents within the cultural field write about accessibility and diversity. In addition Culture for All Service writes about its everyday work. Stay tuned!

 
 
Henkilökunta bloggaa 28.10.2019

Mindset ja mentorointi

Vammaisten taiteilijoiden asema on puhuttanut jo pitkään, lähinnä meitä itseämme, vammaisia taiteentekijöitä. On huokailtu ja yritetty saada apua koulutuksen, työmahdollisuuksien ja työntekoa tukevien sote-palveluiden saatavuuteen. Puhumattakaan saavutettavuudesta, esteettömyydestä ja yhdenvertaisuudesta median taholta. Esimerkiksi vammaisista taiteilijoista tehdyt nostot mediassa keskittyvät lähes poikkeuksetta vammaan, ei taiteeseen. Ilmassa on ollut jo tovin verran ajatus jostain mitä ei ole vielä luotu, mutta mikä voisi onnistuessaan mullistaa vammaisten taiteilijoiden osallisuuden kulttuurikentän toimijoina. Tutkimusten sekä kahvipöytäkeskustelujen perusteella toimivin ratkaisu voisi olla järjestää mentorointia ja managerointia, joka olisi pysyvää ja sulautuisi osaksi kulttuurialan rakenteita.

 
Siirry sivun alkuun

2019

2018

2017

2016

2015

2014

2013

2012

2011

 Henkilökunta bloggaa

Henkilökunta bloggaa
Kulttuuria kaikille -palvelun työntekijät kirjoittavat ajankohtaisista asioista.

Sarjan Henkilökunta bloggaa kaikki kirjoitukset

multilingua-lit - Multilingual Literature in the Nordic Countries

The blog informs about a project coordinated by Culture for All Service; Multilingualism and diversity as a resource in the cultural field – employment and integration through literature in the Nordic Countries.

multilingua-lit blog