Ohita navigaatio

22.5.2020

Kutsu: Virtuaalityöpaja monikielisyydestä, taiteesta ja kulttuuripalveluista ke 27.5. klo 14-16

Miten Suomen kulttuuripolitiikalla voitaisiin edistää kulttuurista moninaisuutta ja monikielisyyttä taiteessa ja kulttuurissa? Osallistu kulttuuripolitiikan ja kulttuurikentän kehittämiseen!

Pääministeri Sanna Marinin hallitusohjelman tavoitteena on vahvistaa kulttuurista dialogia, inkluusiota ja yhdenvertaisuutta kulttuurin kentällä. Opetus- ja kulttuuriministeriö on nimittänyt työryhmän tekemään toimenpide-ehdotuksia, jotka voisivat edistää tavoitteita.

Tervetuloa osallistumaan virtuaaliseen työpajaan jakamaan asiantuntemustasi ja näkemyksiäsi! Ministeriö järjestää kaksi työpajaa. Voit osallistua molempiin tai vain toiseen. 

Ensimmäinen työpaja järjestetään ke 27.5.2020 klo 14:00-16:00 ja sen teemana on monikielisyys. Työpajassa työskennellään englanniksi. Ilmoittaudu työpajaan viimeistään ti 26.5. verkkolomakkeella.

Merkitse kalenteriisi myös toinen työpaja ma 8.6.2020 klo 14:00 – 16:00, jossa käsitellään kulttuurienvälistä kohtaamista ja dialogia. Työpajassa työskennellään suomeksi ja englanniksi.

Lisätietoja virtuaalityöpajasta englanniksi.

 
Siirry sivun alkuun