Ohita navigaatio

23.9.2021

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Taiken Taide, kulttuuri ja moninainen Suomi -seminaari 14.10.2021

Opetus- ja kulttuuriministeriön ja Taiteen edistämiskeskus Taiken järjestävät yhteistyössä Taide, kulttuuri ja moninainen Suomi -seminaarin 14.10.2021.

Seminaari on hybriditapahtuma, johon voi osallistua paikan päällä tai etäyhteyksin. Aamupäivän ohjelma simultaanitulkataan suomeksi ja englanniksi.

Paikka: Taiteen edistämiskeskus Taike, monikäyttötila, 1. krs. Hakaniemenranta 6, Helsinki / etäyhteys

Aika: torstai 14.10.2021 klo 9.30-16.00 (lounastauko 12.30-14.00)

Seminaarin ohjelma pohjautuu Kulttuuripolitiikka, maahanmuuttajat ja kulttuurisen moninaisuuden edistäminen -työryhmän loppuraporttiin ja sen jatkotyöhön. Seminaarin tavoitteena on tarjota keskustelufoorumi opetus- ja kulttuuriministeriön, Taiteen edistämiskeskus Taiken, kulttuurilaitosten ja vapaan kentän toimijoiden keskinäiselle ajatustenvaihdolle tarpeellisista jatkotoimista.

Seminaarissa on kaksi työpajaa. Toisessa testataan Kulttuurisesti kestävämpi Suomi -projektin moninaisuutta edistävää dialogityökalua. Toisessa keskustellaan kulttuurisen moninaisuuden huomioimisesta valtioneuvoston kulttuuriperintöstrategian valmistelussa.

Seminaari koostuu puheenvuoroista sekä iltapäivän työpajatyöskentelystä. Ilmoittaudu etukäteen. Tarkempi ohjelma löytyy täältä.

Ilmoittautuminen seminaariin tapahtuu Webropolissa 30.9.2021 mennessä.


 
 
Siirry sivun alkuun
  • jaa: Facebook
  • jaa: Twitter
  • jaa: Linkedin